Bulvár

Majdnem meghalt egy férfi, akit „levágott kígyófej mart meg”

Egy texasi férfinak 26 adag ellenméreggel mentették meg az életét, miután egy általa megölt csörgőkígyó levágott feje megmarta.
Csörgőkígyó A kígyók reflexe akár órákkal is túlélheti őket... (Forrás: pixabay.com / Ana Meister)

A férfi felesége a helyi médiának nyilatkozva azt mondta, férje a kertben dolgozott, amikor egy 125 centiméter hosszú csörgőkígyót talált. A férfi erre levágta az állat fejét, de amikor felemelte a tetemet, hogy elvigye a kertből, a fej megmarta őt.

Mindez talán különösnek hangzik, de a kígyók a támadásra irányuló reflexe órákkal „túlélheti őket”.

A férfi felesége azt mondta, férje szinte azonnal rohamokat kapott a marás hatására, amit követően mentőhelikopterrel szállították egy közeli kórházba. Ott ellenanyagot kapott, és noha egy héttel az esetet követően az állapota már stabil, továbbra sem teljesen egészséges, a veséi például még nem működnek megfelelően.

Leslie Boyer, az Arizonai Egyetem szakértője szerint veszélyes lehet a kígyók megölésével próbálkozni, különösképpen az állatok kettévágásától intett óva.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen