hirdetés
Bulvár

Majdnem meghalt egy férfi, akit „levágott kígyófej mart meg”

Egy texasi férfinak 26 adag ellenméreggel mentették meg az életét, miután egy általa megölt csörgőkígyó levágott feje megmarta.
Csörgőkígyó A kígyók reflexe akár órákkal is túlélheti őket... (Forrás: pixabay.com / Ana Meister)
hirdetés

A férfi felesége a helyi médiának nyilatkozva azt mondta, férje a kertben dolgozott, amikor egy 125 centiméter hosszú csörgőkígyót talált. A férfi erre levágta az állat fejét, de amikor felemelte a tetemet, hogy elvigye a kertből, a fej megmarta őt.

Mindez talán különösnek hangzik, de a kígyók a támadásra irányuló reflexe órákkal „túlélheti őket”.

A férfi felesége azt mondta, férje szinte azonnal rohamokat kapott a marás hatására, amit követően mentőhelikopterrel szállították egy közeli kórházba. Ott ellenanyagot kapott, és noha egy héttel az esetet követően az állapota már stabil, továbbra sem teljesen egészséges, a veséi például még nem működnek megfelelően.

Leslie Boyer, az Arizonai Egyetem szakértője szerint veszélyes lehet a kígyók megölésével próbálkozni, különösképpen az állatok kettévágásától intett óva.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Budapestre érkezett Gigi Hadid

Budapestre érkezett Gigi Hadid


GIGI HADID,     BUDAPEST,     MODELL

Megszületett Kate Upton első gyermeke

Megszületett Kate Upton első gyermekeBabát vár Lilu

Babát vár Lilu


LILU,     GÓLYAHÍR,     BABA

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen