Bulvár

Az FBI is közreműködik a VV Fanni megölésének ügyében folyó nyomozásban

Az FBI is közreműködik a VV Fanni meggyilkolásának ügyében folyó nyomozásban, és újabb fejlemény, hogy idő közben szembesítették a gyanúsítottat a tavaly novemberben rejtélyes körülmények közt eltűnt nő egy „titokzatos barátnőjével”.
FBI jelvény és fegyver Az FBI is közreműködik a VV Fanni megölésének ügyében folyó nyomozásban (By not stated - FBI Photosimage source Dead links as of January 7, 2014, Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=8169823)

A Bors úgy tudja, az FBI is beszállt az egykori valóságshow-szereplő halálának ügyében folyó nyomozásba, méghozzá 80 millió forintért.

A lap szerint a Szövetségi Nyomozó Iroda két emberét küldte Magyarországra, akik luxuskörülmények között töltötték napjaikat Budapesten. Hogy milyen eredményre jutottak az amerikai nyomozó szervezet hazánkba érkezett tagjai, azt egyelőre nem tudni.

A lapnak dr. Brodmann Péter – a gyanúsított korábbi védője – egyúttal elmondta, hogy a gyanúsítottat szembesítették egy B. Erikaként megnevezett, „titokzatos idősebb barátnővel”. Ez negyven percig tartott, ám nem hozott eredményt, ugyanis a nő sírva fakadt.

B. László vallomása szerint B. Erika hívta VV Fanni lakására őt, majd kérte meg, hogy vigye el egy helyre az akkor már eszméletlen állapotban lévő nőt.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen