Bulvár

David és Victoria Beckham jótékony célra ajánlja fel a hercegi esküvőn viselt ruháikat

David és Victoria Beckham jótékony célra ajánlják fel a hercegi esküvőn viselt ruháikat. A befolyt összegből a tavalyi, 22 halálos áldozatot követelő manchesteri merényletben érintetté vált embereket megsegítő szervezetet támogatják.
Victoria Beckham David és Victoria Beckham jótékony célra adományozza a hercegi esküvőn viselt ruháit (By LGEPR - Victoria Beckham, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=19900209)

Harry herceg és Meghan Markle esküvőjére a múlt hónapban több sztár és híresség is hivatalos volt, köztük például George Clooney, Oprah Winfrey, vagy éppen a Briliáns elmék teljes stábja is.

A nagy eseményt szerte a világon több millió ember nézte a közvetítések révén, de sokan szeretnének valamilyen, az esküvőhöz kötődő „személyes” tárgyat is magukénak tudni. Erre most – jó adag szerencsével és persze a „sorsjegyek” megváltásával – meg is van az esélyük, hiszen az esküvő két híres vendégének az eseményen viselt ruháit is megvehetik.

 

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés,

A befolyt összeg ráadásul jótékony célokat szolgál, hiszen a We Love Manchester Sürgősségi Alapnak juttatják el.

Ahhoz, hogy esélyük legyen megszerezni a ruhákat, a rajongóknak mindenek előtt be kell nevezniük egy online „sorshúzásra”, amelyre 18 font (kb. 6300 forint) ellenében válthatják meg a legolcsóbb jegyet, de nagyobb összeget is felajánlhatnak.

Az esküvőn David Backham egy szürke Dior öltönyt viselt (amelybe belehímezték belülre a monogramját is), Victoria pedig saját kollekciója egy tetszetős sötétkék darabjában jelent meg a ceremónia vendégeként.

 

David Beckham (@davidbeckham) által megosztott bejegyzés,

David Backham azt mondta, a ruhákat azért adományozzák oda, hogy támogassák azt az elképesztő munkát, amelyet a We Love Manchester Sürgősségi Alap végez a tavalyi merényletben érintetté vált családok megsegítésére.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen