hirdetés
Bulvár

David és Victoria Beckham jótékony célra ajánlja fel a hercegi esküvőn viselt ruháikat

David és Victoria Beckham jótékony célra ajánlják fel a hercegi esküvőn viselt ruháikat. A befolyt összegből a tavalyi, 22 halálos áldozatot követelő manchesteri merényletben érintetté vált embereket megsegítő szervezetet támogatják.
Victoria Beckham David és Victoria Beckham jótékony célra adományozza a hercegi esküvőn viselt ruháit (By LGEPR - Victoria Beckham, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=19900209)
hirdetés

Harry herceg és Meghan Markle esküvőjére a múlt hónapban több sztár és híresség is hivatalos volt, köztük például George Clooney, Oprah Winfrey, vagy éppen a Briliáns elmék teljes stábja is.

A nagy eseményt szerte a világon több millió ember nézte a közvetítések révén, de sokan szeretnének valamilyen, az esküvőhöz kötődő „személyes” tárgyat is magukénak tudni. Erre most – jó adag szerencsével és persze a „sorsjegyek” megváltásával – meg is van az esélyük, hiszen az esküvő két híres vendégének az eseményen viselt ruháit is megvehetik.

 

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés,

A befolyt összeg ráadásul jótékony célokat szolgál, hiszen a We Love Manchester Sürgősségi Alapnak juttatják el.

Ahhoz, hogy esélyük legyen megszerezni a ruhákat, a rajongóknak mindenek előtt be kell nevezniük egy online „sorshúzásra”, amelyre 18 font (kb. 6300 forint) ellenében válthatják meg a legolcsóbb jegyet, de nagyobb összeget is felajánlhatnak.

Az esküvőn David Backham egy szürke Dior öltönyt viselt (amelybe belehímezték belülre a monogramját is), Victoria pedig saját kollekciója egy tetszetős sötétkék darabjában jelent meg a ceremónia vendégeként.

 

David Beckham (@davidbeckham) által megosztott bejegyzés,

David Backham azt mondta, a ruhákat azért adományozzák oda, hogy támogassák azt az elképesztő munkát, amelyet a We Love Manchester Sürgősségi Alap végez a tavalyi merényletben érintetté vált családok megsegítésére.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Budapestre érkezett Gigi Hadid

Budapestre érkezett Gigi Hadid


GIGI HADID,     BUDAPEST,     MODELL

Megszületett Kate Upton első gyermeke

Megszületett Kate Upton első gyermekeBabát vár Lilu

Babát vár Lilu


LILU,     GÓLYAHÍR,     BABA

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen