Bulvár

20 évesen meghalt Jackson Odell színész és dalszerző

20 évesen elhunyt Jackson Odell dalszerző és egykori gyermekszínész – írja a TMZ.
Gyertyaláng 20 évesen meghalt Jackson Odell színész és dalszerző (Forrás: pixabay.com / bernswaelz)

Jacksont a közönség elsősorban A Goldberg család, valamint a Judy Moody és a nem nyamvadt nyár című filmekben nyújtott alakítása révén ismerheti.

A helyi hatóságok szerint a színész pénteken halt meg a San Fernando Valley területén. A rendőrség közlése szerint egy függőséggel küzdők számára fenntartott otthonban találtak rá eszméletlenül, és az első információk alapján nem merült fel bűncselekmény gyanúja.

Jackson tizenkét éves kora óta játszott különböző televíziós sorozatokban kisebb szerepeket, emellett pedig dalszerzőként és énekesként is ért el sikereket. Nemrégiben közreműködött a Forever My Girl című 2018-as film betétdalainak megalkotásában is.

A család közleményt adott ki, amelyben azt írják,

„Az Odell család elvesztette szeretett fiát, illetve testvérét, Jackson Odellt, aki örökké ragyogó fény és nagyszerű, szerető és tehetséges lélek marad”.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen