Bulvár

Ittas vezetés miatt vették őrizetbe Vince Vaughnt

Ittas vezetés gyanúja miatt vették őrizetbe Vince Vaughn színészt – írja a BBC az amerikai rendőrség tájékoztatása alapján.
Vince Vaughn Vince Vaughn most először került bajba ittas vezetés miatt, de egy szórakozóhelyen történt verekedés kapcsán korábban már őrizetbe vették (Forrás: Frickr / Gage Skidmore; https://www.flickr.com/photos/gageskidmore/17286482771; CC BY-SA 2.0)

A színészt a rendőrség egy Los Angelestől valamivel távolabb eső ellenőrzőpontnál állította meg vasárnap reggel. Vaughn és utasa azzal is szabályt sértettek, hogy ittasan ellenszegültek a hatóságoknak, és akadályozták a rendőrök munkáját. Mindkét férfit őrizetben tartották, majd szabadon bocsátották.

Az eset a Los Angeles-i Nemzetközi Repülőtértől délre, a Hermosa Beach és a Manhattan Beach közötti szakaszon történt. A helyi rendőrség szóvivője szerint Vaughn ellenszegülése nem abban nyilvánult meg, hogy nyíltan vitába szállt volna a rendőrökkel, sokkal inkább arról volt szó, hogy a vizsgálatot késleltetni próbálta.

A színész őrizetbe vételére vasárnap 1 óra körül került sor.

Korábban Vaughnt nem kapták még ittas vezetésen egyetlen alkalommal sem, 2001-ben ugyanakkor már letartóztatták egyszer, amikor egy szórakozóhelyen vitába keveredett Scott Rosenberggel és egy másik személlyel. Ekkor a vitát megszakítani igyekező Steve Buscemi sérüléseket szenvedett el az arcán és a torkán. Az eset kapcsán Vaughn ellen emelt vádakat végül ejtették.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen