hirdetés
Bulvár

Új-Zélandra és Ausztráliába látogat Harry herceg és Meghan Markle

Első hivatalos utazásuk alkalmával Ausztráliába, Új-Zélandra, a Fidzsi-szigetekre és Tongára látogat el Harry herceg és Meghan hercegné októberben.
Harry herceg és Meghan Markle Első hivatalos utazásuk alkalmával Ausztráliába, Új-Zélandra, a Fidzsi-szigetekre és Tongára látogat el Harry herceg és Meghan hercegné (By Northern Ireland Office - Prince Harry and Ms. Markle visit Titanic Belfast, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=67987078)
hirdetés

Ahogyan Harry herceg szülei, Károly herceg és Diána hercegné, úgy első hivatalos utazásukon – amely a bejelentés szerint októberben esedékes – Meghan hercegné és Harry herceg is Új-Zélandra látogatnak el. Éppen ekkor tartják a negyedik Invictus Games sportversenyt is, amelynek alapítója egyébként a herceg maga volt.

Az út egyúttal lehetőséget biztosít arra, hogy Meghant a királyi család tagjának hitveseként, hivatalos kötelességei végzése közben is láthassa a nyilvánosság.

A Kensington-palota közlése szerint Ausztráliába és Új-Zélandra a hercegi pár a helyi kormányok meghívására látogat el, míg a Fidzsi-szigetekre és Tongára azért mennek, hogy eleget tegyenek az Egyesült Királyság Külügy- és Nemzetközösségi Minisztériuma felkérésének.

Károly herceg és Diána hercegné 1983-as, ausztráliai és új-zélandi útjuk során összesen 23701 mérföldet utaztak, és 41 napot töltöttek külföldön. 2014 áprilisában Vilmos herceg és Katalin hercegné pedig 18 napot töltöttek el a két országban.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Szokatlan cseresznyevirágzásban gyönyörködhetnek Japánban

Szokatlan cseresznyevirágzásban gyönyörködhetnek JapánbanSzakított Ariana Grande és Pete Davidson

Szakított Ariana Grande és Pete Davidsonhirdetés
Gyermeket vár Harry herceg felesége

Gyermeket vár Harry herceg feleségeMilliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnak

Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnakKanye West a Fehér Házban vendégeskedett Donald Trumpnál

Kanye West a Fehér Házban vendégeskedett Donald Trumpnál


KANYE WEST,     USA,     DONALD TRUMP

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen