hirdetés
Bulvár

Ittas vezetés miatt vették el a Viszkis jogosítványát

A Blikk értesülése szerint múlt hét végén megállították és szondáztatták a rendőrök Ambrus Attilát, és el is vették a jogosítványát.
Vezetés A rendőrök lényegében mindenkit szondáztattak, ami alól a Ambrus Attila sem volt kivétel... (Forrás: pixabay.com / Pexels)
hirdetés

A lap szerint a Viszkis egy fesztiválon volt Szegeden, és mert nem merte az autóját a Tisza partján hagyni őrizetlenül, így annak ellenére vezetett néhány száz métert a szállása irányába, hogy már fogyasztott alkoholt. Ő maga ezzel kapcsolatban a Blikknek nyilatkozva megjegyezte azt is:

„Két pálinkát, azaz két felest ittam még este, az igazoltatás pedig másnap hajnalban történt. Nem arról volt szó, hogy mattra ittam magam, nem voltam részeg”.

Elmondta azt is, a hídon állították meg, ahol „gyakorlatilag mindenkit”, így őt is szondáztatták. Az eredmény még a helyszínen megvolt, vérvétel sem követte a szondáztatást. Mivel „volt benne alkohol”, a jogosítványát elvették.

A Blikknek továbbá elmondta azt is, egyelőre nem tudja, mennyi időre vonják be a jogosítványát, és a pénzbírság mértékét is feltehetőleg egy tárgyaláson ismerheti meg.

„Nem könnyű, mert sok helyre járok, sok programom van, autó nélkül pedig nehéz. De van sofőröm, ráadásul a feleségem is tud vezetni, szóval megoldjuk”

– összegzett Ambrus Attila.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Budapestre érkezett Gigi Hadid

Budapestre érkezett Gigi Hadid


GIGI HADID,     BUDAPEST,     MODELL

Megszületett Kate Upton első gyermeke

Megszületett Kate Upton első gyermekeBabát vár Lilu

Babát vár Lilu


LILU,     GÓLYAHÍR,     BABA

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen