Bulvár

Ittas vezetés miatt vették el a Viszkis jogosítványát

A Blikk értesülése szerint múlt hét végén megállították és szondáztatták a rendőrök Ambrus Attilát, és el is vették a jogosítványát.
Vezetés A rendőrök lényegében mindenkit szondáztattak, ami alól a Ambrus Attila sem volt kivétel... (Forrás: pixabay.com / Pexels)

A lap szerint a Viszkis egy fesztiválon volt Szegeden, és mert nem merte az autóját a Tisza partján hagyni őrizetlenül, így annak ellenére vezetett néhány száz métert a szállása irányába, hogy már fogyasztott alkoholt. Ő maga ezzel kapcsolatban a Blikknek nyilatkozva megjegyezte azt is:

„Két pálinkát, azaz két felest ittam még este, az igazoltatás pedig másnap hajnalban történt. Nem arról volt szó, hogy mattra ittam magam, nem voltam részeg”.

Elmondta azt is, a hídon állították meg, ahol „gyakorlatilag mindenkit”, így őt is szondáztatták. Az eredmény még a helyszínen megvolt, vérvétel sem követte a szondáztatást. Mivel „volt benne alkohol”, a jogosítványát elvették.

A Blikknek továbbá elmondta azt is, egyelőre nem tudja, mennyi időre vonják be a jogosítványát, és a pénzbírság mértékét is feltehetőleg egy tárgyaláson ismerheti meg.

„Nem könnyű, mert sok helyre járok, sok programom van, autó nélkül pedig nehéz. De van sofőröm, ráadásul a feleségem is tud vezetni, szóval megoldjuk”

– összegzett Ambrus Attila.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen