Bulvár

Sírt elkeseredésében Meghan, amiért apja nem lehetett jelen az esküvőn

Thomas Markle elárulta, hogy lánya sírt elkeseredésében, amikor elmondta neki, hogy nem lehet ott az esküvőjén.
Harry herceg és Meghan Markle Meghan Markle apja szerint sírt, amikor elmondta neki, hogy nem lehet jelen az esküvőn (By Mark Jones - Cropped from Flickr version: https://www.flickr.com/photos/rambomuscles/27537241539, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=65635766)

A hercegné apja elárulta azt is, hogy ő maga is meglehetősen elkeserítő helyzetként élte meg azt, hogy nem lehetett ott az esküvőn.

„Egy lábjegyzet vagyok a történelem legnagyszerűbb pillanatában, és nem az apa, aki az oltárhoz kísérte a lányát. Ez eléggé elkeserít engem”

– mondta Thomas Markle az ITV Good Morning Britain című műsorában.

Elárulta azt is, hogy egy amerikai hotelban nézte végig az esküvőt a műtétből lábadozva. Elmodása szerint előzőleg telefonon közölte Harry herceggel és Meghannal a hírt, hogy nem tud részt venni az eseményen.

„Csalódottak voltak… és mindketten azt mondták: Vigyázz magadra, rendkívül aggódunk miattad”

– emlékezett vissza Thomas.

Végül Károly herceg kísérte apja helyett az oltárhoz Meghan Markle-t, és noha a hercegné apja emiatt kissé „irigykedett” saját bevallása szerint, egyúttal megtiszteltetésnek érezte, hogy olyan kiváló „helyettese” akadt, mint Károly walesi herceg.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen