hirdetés
Bulvár

Megszületett Brigitte Nielsen ötödik gyermeke

Megszületett Brigitte Nielsen ötödik gyermeke, aki egyben a dán színésznő első lánya is – hiszen az 54 éves Nielsennek rajta kívül négy fia van.
Brigitte Nielsen Megszületett Brigitte Nielsen ötödik gyermeke (By Wolfgang H. Wögerer, Vienna, Austria, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=18392361)
hirdetés

Életet adott ötödik gyermekének, egyben első lányának Brigitte Nielsen dán színésznő, aki 39 éves olasz férjével, Mattia Dessivel közösen a People magazinnak adott nyilatkozata szerint hatalmas örömmel fogadta a kis Frida érkezését. A lány Los Angelesben látta meg a napvilágot a pénteki napon.

„Nagy örömmel tölt el minket, hogy gyönyörű lányunkat az életünkbe fogadhatjuk. Hosszú volt az út, és megérte. Még soha nem éreztük magunkat ilyen szerelmesnek”

– mondták a magazinnak.

 

Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) által megosztott bejegyzés,

A színésznő 2006-ban kötött házasságot ötödik férjével, Dessivel. Korábbi kapcsolataiból négy, mára 23-34 éves fia született. Múlt hónapban jelentette be közösségi oldalán, hogy ismét várandós.

Nielsent a nézők nagy része a Rocky IV, valamint a Kobra című filmekben nyújtott alakítása révén ismeri, ugyanezekben a filmekben korábbi férjét, Sylvester Stallonét is láthattuk. Emellett azonban televíziós reality műsorokban is szerepelt, és modellként is sikeres pályafutást tudhat maga mögött.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Idén is lesz Sztárban sztár

Idén is lesz Sztárban sztár


SZTÁRBAN SZTÁR,     TV2,     MŰSOR

Új szereplő a Barátok köztben

Új szereplő a Barátok köztbenNagy csalódást okozott Kendrick Lamar késése a rajongóknak

Nagy csalódást okozott Kendrick Lamar késése a rajongóknak


KENDRICK LAMAR,     SZIGET,     KÉSÉS

hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen