Bulvár

Megszületett Brigitte Nielsen ötödik gyermeke

Megszületett Brigitte Nielsen ötödik gyermeke, aki egyben a dán színésznő első lánya is – hiszen az 54 éves Nielsennek rajta kívül négy fia van.
Brigitte Nielsen Megszületett Brigitte Nielsen ötödik gyermeke (By Wolfgang H. Wögerer, Vienna, Austria, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=18392361)

Életet adott ötödik gyermekének, egyben első lányának Brigitte Nielsen dán színésznő, aki 39 éves olasz férjével, Mattia Dessivel közösen a People magazinnak adott nyilatkozata szerint hatalmas örömmel fogadta a kis Frida érkezését. A lány Los Angelesben látta meg a napvilágot a pénteki napon.

„Nagy örömmel tölt el minket, hogy gyönyörű lányunkat az életünkbe fogadhatjuk. Hosszú volt az út, és megérte. Még soha nem éreztük magunkat ilyen szerelmesnek”

– mondták a magazinnak.

 

Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) által megosztott bejegyzés,

A színésznő 2006-ban kötött házasságot ötödik férjével, Dessivel. Korábbi kapcsolataiból négy, mára 23-34 éves fia született. Múlt hónapban jelentette be közösségi oldalán, hogy ismét várandós.

Nielsent a nézők nagy része a Rocky IV, valamint a Kobra című filmekben nyújtott alakítása révén ismeri, ugyanezekben a filmekben korábbi férjét, Sylvester Stallonét is láthattuk. Emellett azonban televíziós reality műsorokban is szerepelt, és modellként is sikeres pályafutást tudhat maga mögött.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen