Bulvár

Eljegyezte Hailey Baldwint Justin Bieber

Eljegyezte barátnőjét Justin Bieber, a hírek szerint Hailey Baldwin igent mondott.
Justin Bieber Justin Bieber eljegyezte barátnőjét (Készítette: Lou Stejskal - Flickr, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=48546468)

A szombati napon Justin Bieber megkérte barátnője, Hailey Baldwin kezét a TMZ értesülése szerint. Minderre egy étteremben került sor, ahol a vendégeket arra kérték, egy ideig tegyék el a telefonjaikat. A 21 éves Baldwin igennel felelt 24 éves párja kérdésére, néhány később készült fotón a gyűrűt is látni lehet a kezén.

Előzőleg Justin és Baldwin 2014-ben már jártak, de akkor szakítottak, és Justin egy ideig Selena Gomezzel volt együtt – Baldwin pedig állítólag Shawn Mendes-szel került közelebbi kapcsolatba. Alig néhány hónapja jött össze ismét a pár.

Az eljegyzés hírét ők egyelőre nem erősítették meg, Bieber apja azonban „sejtelmes” bejegyzést osztott meg, amelyben azt írta, büszke a fiára, és várakozásokkal tekint a jövőre.

 

Justin Bieber (@bieber_fanpage_indonesian) által megosztott bejegyzés,Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen