hirdetés
Bulvár

Eljegyezte Hailey Baldwint Justin Bieber

Eljegyezte barátnőjét Justin Bieber, a hírek szerint Hailey Baldwin igent mondott.
Justin Bieber Justin Bieber eljegyezte barátnőjét (Készítette: Lou Stejskal - Flickr, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=48546468)
hirdetés

A szombati napon Justin Bieber megkérte barátnője, Hailey Baldwin kezét a TMZ értesülése szerint. Minderre egy étteremben került sor, ahol a vendégeket arra kérték, egy ideig tegyék el a telefonjaikat. A 21 éves Baldwin igennel felelt 24 éves párja kérdésére, néhány később készült fotón a gyűrűt is látni lehet a kezén.

Előzőleg Justin és Baldwin 2014-ben már jártak, de akkor szakítottak, és Justin egy ideig Selena Gomezzel volt együtt – Baldwin pedig állítólag Shawn Mendes-szel került közelebbi kapcsolatba. Alig néhány hónapja jött össze ismét a pár.

Az eljegyzés hírét ők egyelőre nem erősítették meg, Bieber apja azonban „sejtelmes” bejegyzést osztott meg, amelyben azt írta, büszke a fiára, és várakozásokkal tekint a jövőre.

 

Justin Bieber (@bieber_fanpage_indonesian) által megosztott bejegyzés,Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Idén is lesz Sztárban sztár

Idén is lesz Sztárban sztár


SZTÁRBAN SZTÁR,     TV2,     MŰSOR

hirdetés
Új szereplő a Barátok köztben

Új szereplő a Barátok köztbenNagy csalódást okozott Kendrick Lamar késése a rajongóknak

Nagy csalódást okozott Kendrick Lamar késése a rajongóknak


KENDRICK LAMAR,     SZIGET,     KÉSÉS

Árulkodó fotók készültek Katie Holmesról és Jamie Foxx-ról

Árulkodó fotók készültek Katie Holmesról és Jamie Foxx-rólhirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen