Bulvár

Nem vesz részt Lajos herceg keresztelőjén a királynő és Fülöp herceg

Erzsébet királynő és férje, Fülöp herceg nem vesz részt Lajos herceg hétfői keresztelőjén.
Lajos herceg szüleivel Lajos herceg április végén született, a keresztelőjére hétfőn 16 órától kerül sor (Forrás: Instagram / kensingtonroyal)

A Buckingham-palota közlése szerint a királynő, valamint Vilmos herceg és Katalin hercegnő már korábban meghozta közösen ezt a döntést, amelynek a közlemény szerint nem egészségügyi okai vannak.

Lajos herceget egy zárt körű szertartáson keresztelik meg a Szent Jakab Palota kápolnájában. A 11 hetes Lajost Justin Welby, Canterbury érseke kereszteli meg.

A keresztelő helyi idő szerint 16 órakor kezdődik, s ez az első alkalom, hogy együtt mutatkozik Vilmos herceg, Katalin hercegné és a három gyermekük a nyilvánosság előtt.

 

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

A királynő hétfőn Norfolkból utazik haza, és egy igen mozgalmas hét áll előtte, hiszen egyebek mellett a brit királyi légierő százéves évfordulóját ünneplik kedden, majd pénteken Donald Trump amerikai elnök tesz látogatást Windsorban.

Lajos herceg hat keresztszülője Nicholas van Cutsem, Guy Pelly, Harry Aubrey-Fletcher, Laura Meade, Robert Carter és Lucy Middleton lesznek. Mindannyian a hercegi család barátai. Vilmos herceg és Katalin hercegné korábban is közeli ismerősöket és barátokat kért fel két gyermekük – Sarolta hercegnő és György herceg – esetében keresztszülőnek.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen