hirdetés
Bulvár

Balesetet szenvedett George Clooney

Balesetet szenvedett motorjával George Clooney, sérülései azonban szerencsére nem komolyak. A balesetről – amelynek során a színész egy autóval ütközött frontálisan – biztonsági kamera készített felvételt.
George Clooney Balesetet szenvedett George Clooney (By Nicolas Genin - 66ème Festival de Venise (Mostra) on flickr, CC BY-SA 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=9726402)
hirdetés

Az új sorozata forgatása miatt jelenleg Szardínián tartózkodó George Clooney kedden egy elég szerencsétlen balesetet szenvedett motorjával, az esetet biztonsági kamera is rögzítette – írja az Index. Hogy a baleset mennyiben befolyásolhatja a sorozat forgatását, egyelőre nem tudni.

A felvételekből kiderült, hogy a színész frontálisan ütközött egy vele szemben érkező autóval, miközben nagy sebességgel haladt a motorjával. Az ütközés következtében átesett az autón, és végül a földre zuhant.

A kórházi vizsgálatok alapján különösebben komoly sérülést ugyan szerencsére nem szenvedett a színész, de a csípője, a térde és a medencecsontja is megsérült.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Idén is lesz Sztárban sztár

Idén is lesz Sztárban sztár


SZTÁRBAN SZTÁR,     TV2,     MŰSOR

hirdetés
Új szereplő a Barátok köztben

Új szereplő a Barátok köztbenNagy csalódást okozott Kendrick Lamar késése a rajongóknak

Nagy csalódást okozott Kendrick Lamar késése a rajongóknak


KENDRICK LAMAR,     SZIGET,     KÉSÉS

Árulkodó fotók készültek Katie Holmesról és Jamie Foxx-ról

Árulkodó fotók készültek Katie Holmesról és Jamie Foxx-rólhirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen