Bulvár

Balesetet szenvedett George Clooney

Balesetet szenvedett motorjával George Clooney, sérülései azonban szerencsére nem komolyak. A balesetről – amelynek során a színész egy autóval ütközött frontálisan – biztonsági kamera készített felvételt.
George Clooney Balesetet szenvedett George Clooney (By Nicolas Genin - 66ème Festival de Venise (Mostra) on flickr, CC BY-SA 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=9726402)

Az új sorozata forgatása miatt jelenleg Szardínián tartózkodó George Clooney kedden egy elég szerencsétlen balesetet szenvedett motorjával, az esetet biztonsági kamera is rögzítette – írja az Index. Hogy a baleset mennyiben befolyásolhatja a sorozat forgatását, egyelőre nem tudni.

A felvételekből kiderült, hogy a színész frontálisan ütközött egy vele szemben érkező autóval, miközben nagy sebességgel haladt a motorjával. Az ütközés következtében átesett az autón, és végül a földre zuhant.

A kórházi vizsgálatok alapján különösebben komoly sérülést ugyan szerencsére nem szenvedett a színész, de a csípője, a térde és a medencecsontja is megsérült.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen