hirdetés
Bulvár

Titokban férjhez ment Polyák Lilla

Titokban házasságot kötött Polyák Lilla és 17 évvel fiatalabb párja, Gömöri András Máté, a hírt csütörtökön közölték a nyilvánossággal a Facebook-oldalukon. A Blikk szerint olyan titokban történt az esküvő, hogy még az újdonsült házasok kollégái közt is volt olyan, akit meglepett a hír.
Polyák Lilla Titokban férjhez ment Polyák Lilla (Készítette: Sárosi Zoltán (http://www.zoltansarosi.com) - www.polyaklilla.hu, CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=48760407)
hirdetés

Gömöri András Máté és Polyák Lilla csütörtök délután jelentették be a Facebook-oldalukon – egy fotó kíséretében –, hogy összeházasodtak. A szertartásra meglehetős titoktartás mellett került sor – a Blikk szerint a híren a pár több kollégája is meglepődött.

Az esküvő egyébként a lap szerint épp úgy sikerült, ahogyan mindketten szerették volna. Előzőleg Gömöri András Máté elárulta, hogy noha korábban nagyobb esküvőt szerettek volna, aztán átgondolták, és akkorra már inkább olyanra vágytak

„mint egy kis csillogó ékszerdoboz”.

A párnak már igen sokan fejezték ki jókívánságaikat a közösségi oldalakon.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Szakított Ariana Grande és Pete Davidson

Szakított Ariana Grande és Pete DavidsonGyermeket vár Harry herceg felesége

Gyermeket vár Harry herceg feleségehirdetés
Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnak

Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnakKanye West a Fehér Házban vendégeskedett Donald Trumpnál

Kanye West a Fehér Házban vendégeskedett Donald Trumpnál


KANYE WEST,     USA,     DONALD TRUMP

Várkonyi Andrea állítólag felmond a TV2-nél

Várkonyi Andrea állítólag felmond a TV2-nélhirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen