hirdetés
Bulvár

Evangeline Lilly felemelte a szavát az őt ért megaláztatás miatt

Evangeline Lilly felemelte szavát, miután elmondása szerint a Lost című sorozat forgatásán szinte egészen meztelenül kellett részt vennie két jelenet forgatásán is úgy, hogy arra állítása szerint tulajdonképpen kényszerítették őt.
Evangeline Lilly Evangeline Lilly nagyon megalázónak érezte, hogy szinte meztelenül kellett részt vennie a forgatáson (Forrás: Flickr / Gage Skidmore; https://www.flickr.com/photos/gageskidmore/14796757204; CC BY-SA 2.0)
hirdetés

Evangeline Lilly nemrég egy interjúban arról beszélt, rendkívül megalázónak tartotta, hogy szinte teljesen meztelenül kellett részt vennie a forgatáson, és mert úgy érezte, mintha sarokba szorítanák, nem látott más lehetőséget: megcsinálta a jelenetet.

Azután viszont elvonult a stábtól, és az őt ért megaláztatás miatt remegett, sírt. Később hasonló kellemetlenségekkel találta szemben magát, amikor a negyedik évad forgatásán félmeztelen jelenetet forgattak.

A hvg.hu szerint a Lost alkotói az interjú után közleményben kértek bocsánatot, állításuk szerint őszintén sajnálják a történteket, és leszögezik, hogy „senkinek nem lenne szabad azt éreznie egy forgatáson, hogy nincsen biztonságban”.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Vaddisznó tett látogatást egy salgótarjáni pizzériában

Vaddisznó tett látogatást egy salgótarjáni pizzériábanSzokatlan cseresznyevirágzásban gyönyörködhetnek Japánban

Szokatlan cseresznyevirágzásban gyönyörködhetnek Japánbanhirdetés
Szakított Ariana Grande és Pete Davidson

Szakított Ariana Grande és Pete DavidsonGyermeket vár Harry herceg felesége

Gyermeket vár Harry herceg feleségeMilliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnak

Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnakhirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen