hirdetés
Bulvár

Árulkodó fotók készültek Katie Holmesról és Jamie Foxx-ról

Együtt kapták lencsevégre múlt héten a kaliforniai Malibun Katie Holmest és Jamie Foxx-ot, és a fotók alapján sokan menten meg is kérdőjelezik a korábbi pletykákat a szakításukról – talán nem is véletlenül!
Jamie Foxx Júniusban az a pletyka kezdett terjedni, hogy a pár szakított (Forrás: Flickr / Gage Skidmore; https://www.flickr.com/photos/gageskidmore/9355649396; CC BY-SA 2.0)
hirdetés

A magánéletét többnyire nagy titokban tartó pár most nem rejtette véka alá, hogy jól szórakozik a népszerű kaliforniai tengerparton, és a róluk készült fotók alapján úgy tűnik, kifejezetten élvezték egymás társaságát is.

A hétvégi tengerparti kiruccanásukról készült képek többeket azért is értek váratlanul, mert előzőleg június végén az a pletyka kezdett terjedni, hogy a sztárpár szakított – még ha egyes források ezt cáfolták is.

Az Entertainment Tonight egy forrása szerint azért kaphatott szárnyra a téves híresztelés, mert a pár nagyon független életet folytat, így nem szokatlan az sem, hogy sokáig nem látják egymást. Ráadásul továbbra is igyekeznek magánéletüket a nyilvánosságtól „elzárva” kezelni – ezért is nem hallhatunk arról, ha adott esetben találkoztak is idő közben.

Holmes egy képviselője egyébként maga is cáfolta, hogy a pár szakított volna, és a teljes pletykát álhírnek nevezte.

Júliusban pedig New Yorkban már egy alkalommal látták is együtt Holmest és Foxx-ot.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Szakított Ariana Grande és Pete Davidson

Szakított Ariana Grande és Pete DavidsonGyermeket vár Harry herceg felesége

Gyermeket vár Harry herceg feleségehirdetés
Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnak

Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnakKanye West a Fehér Házban vendégeskedett Donald Trumpnál

Kanye West a Fehér Házban vendégeskedett Donald Trumpnál


KANYE WEST,     USA,     DONALD TRUMP

Várkonyi Andrea állítólag felmond a TV2-nél

Várkonyi Andrea állítólag felmond a TV2-nélhirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen