hirdetés
Bulvár

Árulkodó fotók készültek Katie Holmesról és Jamie Foxx-ról

Együtt kapták lencsevégre múlt héten a kaliforniai Malibun Katie Holmest és Jamie Foxx-ot, és a fotók alapján sokan menten meg is kérdőjelezik a korábbi pletykákat a szakításukról – talán nem is véletlenül!
Jamie Foxx Júniusban az a pletyka kezdett terjedni, hogy a pár szakított (Forrás: Flickr / Gage Skidmore; https://www.flickr.com/photos/gageskidmore/9355649396; CC BY-SA 2.0)
hirdetés

A magánéletét többnyire nagy titokban tartó pár most nem rejtette véka alá, hogy jól szórakozik a népszerű kaliforniai tengerparton, és a róluk készült fotók alapján úgy tűnik, kifejezetten élvezték egymás társaságát is.

A hétvégi tengerparti kiruccanásukról készült képek többeket azért is értek váratlanul, mert előzőleg június végén az a pletyka kezdett terjedni, hogy a sztárpár szakított – még ha egyes források ezt cáfolták is.

Az Entertainment Tonight egy forrása szerint azért kaphatott szárnyra a téves híresztelés, mert a pár nagyon független életet folytat, így nem szokatlan az sem, hogy sokáig nem látják egymást. Ráadásul továbbra is igyekeznek magánéletüket a nyilvánosságtól „elzárva” kezelni – ezért is nem hallhatunk arról, ha adott esetben találkoztak is idő közben.

Holmes egy képviselője egyébként maga is cáfolta, hogy a pár szakított volna, és a teljes pletykát álhírnek nevezte.

Júliusban pedig New Yorkban már egy alkalommal látták is együtt Holmest és Foxx-ot.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Idén is lesz Sztárban sztár

Idén is lesz Sztárban sztár


SZTÁRBAN SZTÁR,     TV2,     MŰSOR

Új szereplő a Barátok köztben

Új szereplő a Barátok köztbenNagy csalódást okozott Kendrick Lamar késése a rajongóknak

Nagy csalódást okozott Kendrick Lamar késése a rajongóknak


KENDRICK LAMAR,     SZIGET,     KÉSÉS

hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen