hirdetés
Bulvár

Nagy csalódást okozott Kendrick Lamar késése a rajongóknak

A Sziget első napjának egyik leginkább várt attrakcióját az amerikai rapper fellépése jelentette, aki azonban majdnem háromnegyed órát késett...
Sziget - Érkeznek a fesztiválozók Látogatók érkeznek a 26. Sziget fesztiválra az első napon az óbudai Hajógyári-szigetnél 2018. augusztus 8-án. Az idén augusztus 8. és 15. között rendezik meg az egyhetes fesztivált. MTI Fotó: Mohai Balázs
hirdetés

Kendrick Lamar fellépését sokan várták izgatottan, de sajnálatos módon az ő jókedvüket beárnyékolta az a valamivel több, mint negyven perces késés, amely a sztár megjelenését megelőzte. Mivel a koncertnek helyszínt adó nagyszínpadot meghatározott időben le kellett zárni, így összesen csak 50 percig tartott a fellépés.

Az amerikai rapper azt mondta, technikai okok miatt késett, ami azonban mit sem változtatott néhány különösen csalódott fesztiválozó hangulatán. Egyesek a koncertre létrehozott Facebook-eseménynél fejezték ki elégedetlenségüket – voltak, akik kifogásolták, hogy Kendrick Lamar playbackelt is.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Idén is lesz Sztárban sztár

Idén is lesz Sztárban sztár


SZTÁRBAN SZTÁR,     TV2,     MŰSOR

Új szereplő a Barátok köztben

Új szereplő a Barátok köztbenNagy csalódást okozott Kendrick Lamar késése a rajongóknak

Nagy csalódást okozott Kendrick Lamar késése a rajongóknak


KENDRICK LAMAR,     SZIGET,     KÉSÉS

hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen