hirdetés
Bulvár

Nagy csalódást okozott Kendrick Lamar késése a rajongóknak

A Sziget első napjának egyik leginkább várt attrakcióját az amerikai rapper fellépése jelentette, aki azonban majdnem háromnegyed órát késett...
Sziget - Érkeznek a fesztiválozók Látogatók érkeznek a 26. Sziget fesztiválra az első napon az óbudai Hajógyári-szigetnél 2018. augusztus 8-án. Az idén augusztus 8. és 15. között rendezik meg az egyhetes fesztivált. MTI Fotó: Mohai Balázs
hirdetés

Kendrick Lamar fellépését sokan várták izgatottan, de sajnálatos módon az ő jókedvüket beárnyékolta az a valamivel több, mint negyven perces késés, amely a sztár megjelenését megelőzte. Mivel a koncertnek helyszínt adó nagyszínpadot meghatározott időben le kellett zárni, így összesen csak 50 percig tartott a fellépés.

Az amerikai rapper azt mondta, technikai okok miatt késett, ami azonban mit sem változtatott néhány különösen csalódott fesztiválozó hangulatán. Egyesek a koncertre létrehozott Facebook-eseménynél fejezték ki elégedetlenségüket – voltak, akik kifogásolták, hogy Kendrick Lamar playbackelt is.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Vastag Csaba lett a Csak show és más semmi Showkirálya

Vastag Csaba lett a Csak show és más semmi Showkirálya


VASTAG CSABA,     TV,     SHOW

hirdetés
Megvan a Ninja Warrior Hungary győztese

Megvan a Ninja Warrior Hungary győztese


NINJA WARRIOR HUNGARY,     TV,     TV2

Visszatér a képernyőre Palik László

Visszatér a képernyőre Palik Lászlóhirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen