Bulvár

Nagy csalódást okozott Kendrick Lamar késése a rajongóknak

A Sziget első napjának egyik leginkább várt attrakcióját az amerikai rapper fellépése jelentette, aki azonban majdnem háromnegyed órát késett...
Sziget - Érkeznek a fesztiválozók Látogatók érkeznek a 26. Sziget fesztiválra az első napon az óbudai Hajógyári-szigetnél 2018. augusztus 8-án. Az idén augusztus 8. és 15. között rendezik meg az egyhetes fesztivált. MTI Fotó: Mohai Balázs

Kendrick Lamar fellépését sokan várták izgatottan, de sajnálatos módon az ő jókedvüket beárnyékolta az a valamivel több, mint negyven perces késés, amely a sztár megjelenését megelőzte. Mivel a koncertnek helyszínt adó nagyszínpadot meghatározott időben le kellett zárni, így összesen csak 50 percig tartott a fellépés.

Az amerikai rapper azt mondta, technikai okok miatt késett, ami azonban mit sem változtatott néhány különösen csalódott fesztiválozó hangulatán. Egyesek a koncertre létrehozott Facebook-eseménynél fejezték ki elégedetlenségüket – voltak, akik kifogásolták, hogy Kendrick Lamar playbackelt is.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen