hirdetés
Bulvár

Nemi erőszakkal vádolják Gérard Depardieut

Gérard Depardieu francia színészt nemi erőszakkal és szexuális zaklatással vádolja egy színésznő – írja a BBC bírósági forrásokra hivatkozva. A színész ügyvédje az AFP hírügynökségnek azt nyilatkozta, Depardieu „teljességgel” tagadja a vádakat.
Gérard Depardieu Gérard Depardieu ügyvédje, Hervé Temime azt mondta, biztos abban, hogy a nyomozás végére védencét felmentik minden vád alól (By Siebbi - cropped version of ipernity.com, CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=14734505)
hirdetés

A 69 éves színész ellen egy 22 éves francia színésznő a hétfői napon tett feljelentést a rendőrségen a helyi média értesülése szerint. 

Az állítólagos bűncselekmények e hónapban, Depardieu egyik párizsi ingatlanában történtek francia sajtóértesülések szerint. A színésznő – akit eddig nem neveztek meg – a dél-franciaországi Lambescben fordult a rendőrséghez az ügyben, s feljelentése nyomán a fővárosi ügyészség indított vizsgálatot.

Depardieu vádlója már az állítólagos bűncselekményeket megelőzően is ismerte a férfit, a nő ügynöke pedig a BFMTV-nek azt mondta, „elkeserítették” őt az ellene elkövetett bűncselekmények.

Gérard Depardieu ügyvédje, Hervé Temime azt nyilatkozta, biztos abban, hogy a nyomozás végére védencét felmentik minden vád alól. Mint fogalmazott, a színésszel folytatott hosszú találkozót követően ő maga „teljességgel meg van győződve” arról, bebizonyosodik az ártatlansága. Depardieu azt mondta, „megrázónak” élte meg az ellene felhozott vádakat.

Gérard Depardieu az egyik legismertebb francia színész, aki olyan filmekben is szerepelt, mint a „Cyrano de Bergerac”, illetve az 1991-es „A Paradicsom...” című filmdráma.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Visszatér a képernyőre Palik László

Visszatér a képernyőre Palik Lászlóhirdetés
Ünnepi arculattal közlekedik decemberben az egyik BKV autóbusz

Ünnepi arculattal közlekedik decemberben az egyik BKV autóbusz


BKV,     BUSZ,     MIKULÁSBUSZ

Videót töltött fel a Chuck Norrisszal való találkozásáról Orbán Viktor

Videót töltött fel a Chuck Norrisszal való találkozásáról Orbán ViktorMegszületett Kasza Tibiék gyermeke

Megszületett Kasza Tibiék gyermeke


KASZA TIBI,     GÓLYAHÍR,     BABA

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen