Bulvár

Meghalt Sinead McNamara Instagram-sztár

Rejtélyes körülmények között, egy milliárdos jachtján hunyt el Görögországban Sinead McNamara, akit az utazásait bemutató Instagram-oldal révén ismertek több ezren.
Mayan Queen IV A rejtélyes haláleset előtt a nő egy milliárdos luxusjachtján dolgozott (By Axou - Own work, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=11538296)

Az Instagram-sztár egy milliárdos jachtján dolgozott, amikor egyelőre nem tisztázott körülmények között meghalt. A 20 éves Sinead McNamarára már válságos állapotban találtak rá a hajón csütörtökön, ahonnan mentőhelikopterrel szállították a kórházba – az életét azonban már nem tudták megmenteni.

A görög hatóságok vizsgálatot indítottak, hogy kiderüljön, mi történt a nő halála előtti órákban a Kefaloniá szigeténél horgonyzó jachton.

 

Salt Bby  (@sineadmcnamara) által megosztott bejegyzés,

A hajó tulajdonosa Alberto Bailleres mexikói milliárdos üzletember, aki a görög sajtójelentések szerint mindössze napokkal a blogger halála előtt hagyta el családjával a Mayan Queen IV nevű hajót – amelynek a görög hatóságok utasítása szerint a vizsgálatok idejére a kikötőben kell maradnia.

Amikor McNamarára eszméletlenül, a hajó hátsó részében rátaláltak, rajta kívül csupán a személyzet tagjai voltak a járművön. Noha a család sem ismeri egyelőre a halál okát, a nő egy unokatestvére a Daily Telegraph-nak azt nyilatkozta, feltételezésük szerint baleset történhetett.

 

Salt Bby (@sineadmcnamara) által megosztott bejegyzés,

McNamara testvére és édesanyja éppen úton volt, hogy meglátogassák a nőt, amikor értesültek a haláláról.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen