hirdetés
Bulvár

Szenzációs Négyes: Különleges vetítés segítségével adott elő megható produkciót Szabó Zsófi

Az RTL Klub Szenzációs Négyes című műsorában Szabó Zsófi egy különleges vetítési technika segítségével elhunyt édesapjával mesélt, s mindez nemcsak őt, de a produkciót figyelő zsűrit is meghatotta.
Szenzációs Négyes Az RTL Klub Szenzációs négyes című műsorában Szabó Zsófi egy különleges vetítési technika segítségével elhunyt édesapjával, Szabó Gyulával mesélt (Forrás: Facebook / Szenzációs Négyes)
hirdetés

Az RTL Klub Szenzációs négyes című műsorában Szabó Zsófi egy különleges vetítési technika segítségével elhunyt édesapjával, Szabó Gyulával mesélhetett, ami nemcsak számára jelentett megható élményt, de a produkciót nézők is elérzékenyültek – számol be róla a Blikk.

„Apukám hangja volt hallható a színpadon, együtt mondtunk el egy mesét, egy különleges vetítési technikának köszönhetően. Magyarországon talán még nem is csináltak ilyet. Nehéz heteken vagyok túl, de nagyon hálás vagyok a csatornának, hogy ezt átélhettem. Életem pillanata volt, örökre emlékezni fogok rá”

– fogalmazott a lapnak Szabó Zsófi.

Elárulta azt is, hogy végig igyekezett nem elpityeredni a színpadon, ami pedig elmondása szerint nagyon nehéz volt, főleg, amikor a produkció előtt vetített kisfilmben nézte a kivetítőn édesapját és fiatalabb önmagát. Ezzel kapcsolatban megjegyezte azt is:

„Csodás érzés volt látni azt, ahogy játszik velem, és láttam a mozdulataiban magamat, ahogy most én játszom a kisfiammal, Mendellel”.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megvan a Ninja Warrior Hungary győztese

Megvan a Ninja Warrior Hungary győztese


NINJA WARRIOR HUNGARY,     TV,     TV2

hirdetés
Visszatér a képernyőre Palik László

Visszatér a képernyőre Palik LászlóÜnnepi arculattal közlekedik decemberben az egyik BKV autóbusz

Ünnepi arculattal közlekedik decemberben az egyik BKV autóbusz


BKV,     BUSZ,     MIKULÁSBUSZ

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen