hirdetés
Bulvár

Szenzációs Négyes: Különleges vetítés segítségével adott elő megható produkciót Szabó Zsófi

Az RTL Klub Szenzációs Négyes című műsorában Szabó Zsófi egy különleges vetítési technika segítségével elhunyt édesapjával mesélt, s mindez nemcsak őt, de a produkciót figyelő zsűrit is meghatotta.
Szenzációs Négyes Az RTL Klub Szenzációs négyes című műsorában Szabó Zsófi egy különleges vetítési technika segítségével elhunyt édesapjával, Szabó Gyulával mesélt (Forrás: Facebook / Szenzációs Négyes)
hirdetés

Az RTL Klub Szenzációs négyes című műsorában Szabó Zsófi egy különleges vetítési technika segítségével elhunyt édesapjával, Szabó Gyulával mesélhetett, ami nemcsak számára jelentett megható élményt, de a produkciót nézők is elérzékenyültek – számol be róla a Blikk.

„Apukám hangja volt hallható a színpadon, együtt mondtunk el egy mesét, egy különleges vetítési technikának köszönhetően. Magyarországon talán még nem is csináltak ilyet. Nehéz heteken vagyok túl, de nagyon hálás vagyok a csatornának, hogy ezt átélhettem. Életem pillanata volt, örökre emlékezni fogok rá”

– fogalmazott a lapnak Szabó Zsófi.

Elárulta azt is, hogy végig igyekezett nem elpityeredni a színpadon, ami pedig elmondása szerint nagyon nehéz volt, főleg, amikor a produkció előtt vetített kisfilmben nézte a kivetítőn édesapját és fiatalabb önmagát. Ezzel kapcsolatban megjegyezte azt is:

„Csodás érzés volt látni azt, ahogy játszik velem, és láttam a mozdulataiban magamat, ahogy most én játszom a kisfiammal, Mendellel”.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Szakított Ariana Grande és Pete Davidson

Szakított Ariana Grande és Pete DavidsonGyermeket vár Harry herceg felesége

Gyermeket vár Harry herceg feleségehirdetés
Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnak

Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnakKanye West a Fehér Házban vendégeskedett Donald Trumpnál

Kanye West a Fehér Házban vendégeskedett Donald Trumpnál


KANYE WEST,     USA,     DONALD TRUMP

Várkonyi Andrea állítólag felmond a TV2-nél

Várkonyi Andrea állítólag felmond a TV2-nélhirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen