Bulvár

Weisz Fanni elárulta, „fél az anyjától”

Weisz Fanni a TV2 Mokka című műsorának vendégeként elkeseredetten fogalmazta meg, hogy „fél az anyjától”.
Weisz Fanni a TV2 Mokka c. műsorának vendégeként üzent édesanyjának Weisz Fanni a TV2 Mokka c. műsorának vendégeként üzent édesanyjának (Forrás: TV2 / Mokka)

A műsor vendége volt a modell édesanyja is, így feltehetőleg nem érte őt egészen meglepetésként, hogy a stúdió előtt találkoznak – ez a találkozás azonban a Blikk információi szerint vitába fulladt, és Weisz Fanni édesanyja kiabálva reagált.

A Blikknek a modell elpanaszolta, hogy anyjával közösen hoztak létre korábban egy céget, amelynek ügyvezetőjévé őt tette meg az édesanyja – úgy, hogy ezzel együtt minden felelősséget neki kellett vállalnia.

„Ezt sikerült most a férjemmel közösen lezárnunk, tisztáznunk, kifizetnünk”

– jelentette ki Weisz Fanni, aki ráadásul más eseteket is sorolt, amikor anyja kifogásolhatóan viselkedett. Így például a nő állítása szerint elvette a közösségi oldala hozzáféréseit, és ott most a nevével visszaélve „terjeszti a hazugságait”, csakúgy, mint ahogyan teszi ezt a weiszfanni.hu weboldal és a publikus e-mailje esetében is.

A modell kifogásolta azt is, hogy anyja még mindig azt terjeszti róla, hogy fogyatékos, és alkalmatlan a mindennapi dolgok elintézésére. Emellett aggasztja, hogy anyja nem veszi figyelembe a pajzsmirigybetegségét, és azt, hogy a helyzetén az „üzengetéseivel” tovább ronthat.

Az esküvőjével kapcsolatban, amelyre anyja nem kapott meghívót, a modell megjegyezte, anyja korábban „mindig azt mondta”, hogy nem támogatja a házasságot, így nem is akar részt venni.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen