hirdetés
Bulvár

Weisz Fanni elárulta, „fél az anyjától”

Weisz Fanni a TV2 Mokka című műsorának vendégeként elkeseredetten fogalmazta meg, hogy „fél az anyjától”.
Weisz Fanni a TV2 Mokka c. műsorának vendégeként üzent édesanyjának Weisz Fanni a TV2 Mokka c. műsorának vendégeként üzent édesanyjának (Forrás: TV2 / Mokka)
hirdetés

A műsor vendége volt a modell édesanyja is, így feltehetőleg nem érte őt egészen meglepetésként, hogy a stúdió előtt találkoznak – ez a találkozás azonban a Blikk információi szerint vitába fulladt, és Weisz Fanni édesanyja kiabálva reagált.

A Blikknek a modell elpanaszolta, hogy anyjával közösen hoztak létre korábban egy céget, amelynek ügyvezetőjévé őt tette meg az édesanyja – úgy, hogy ezzel együtt minden felelősséget neki kellett vállalnia.

„Ezt sikerült most a férjemmel közösen lezárnunk, tisztáznunk, kifizetnünk”

– jelentette ki Weisz Fanni, aki ráadásul más eseteket is sorolt, amikor anyja kifogásolhatóan viselkedett. Így például a nő állítása szerint elvette a közösségi oldala hozzáféréseit, és ott most a nevével visszaélve „terjeszti a hazugságait”, csakúgy, mint ahogyan teszi ezt a weiszfanni.hu weboldal és a publikus e-mailje esetében is.

A modell kifogásolta azt is, hogy anyja még mindig azt terjeszti róla, hogy fogyatékos, és alkalmatlan a mindennapi dolgok elintézésére. Emellett aggasztja, hogy anyja nem veszi figyelembe a pajzsmirigybetegségét, és azt, hogy a helyzetén az „üzengetéseivel” tovább ronthat.

Az esküvőjével kapcsolatban, amelyre anyja nem kapott meghívót, a modell megjegyezte, anyja korábban „mindig azt mondta”, hogy nem támogatja a házasságot, így nem is akar részt venni.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Szakított Ariana Grande és Pete Davidson

Szakított Ariana Grande és Pete DavidsonGyermeket vár Harry herceg felesége

Gyermeket vár Harry herceg feleségehirdetés
Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnak

Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnakKanye West a Fehér Házban vendégeskedett Donald Trumpnál

Kanye West a Fehér Házban vendégeskedett Donald Trumpnál


KANYE WEST,     USA,     DONALD TRUMP

Várkonyi Andrea állítólag felmond a TV2-nél

Várkonyi Andrea állítólag felmond a TV2-nélhirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen