Bulvár

Magyarországra jön Terence Hill

A hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő színész bejelentése szerint Magyarországra érkezik, méghozzá később e hónap folyamán.
Terence Hill Terence Hill új filmjét reklámozza Magyarországon (Pubblico dominio, https://it.wikipedia.org/w/index.php?curid=735058)

A 79 éves olasz színész közösségi oldalán jelentette be, hogy új filmje miatt Magyarországra látogat. A Nevem: Thomas című filmet Terence Hill rendezte, és ő játssza a főszerepet is.

Az előzetesből kiderül, hogy a történet hőse, Thomas motorral indul Olaszországból Spanyolországba, s eközben találkozik az éppen bajban lévő Luciával, aki mellé szegődik az útra.

A színész a Facebook-oldalán a magyarországi látogatását az alábbi néhány sorral tudatta a rajongókkal:

„Kedves Magyarok! Szeptember 20-án érkezem Magyarországra, ahol a Nevem: Thomas című filmemet reklámozom. Több helyszínen is tudtok velem találkozni, kérlek kövessétek a Romis Mozi Facebook oldalát (https://www.facebook.com/romismozi), ott mindent infót pontosan megtudhattok. Én már nagyon várom. Jövök, Magyarország!”Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen