hirdetés
Bulvár

A tengerbe vetette magát Daniel Küblböck német énekes

Eltűnt Daniel Küblböck német popsztár, miután egy óceánjáróról a tengerbe vetette magát Kanada partjainak közelében – közölte a hajóutat szervező vállalat.
Daniel Küblböck A 33 éves Daniel Küblböck a vasárnapi napon zuhant a tengerbe a hajóról (Von Wikimops - Eigenes Werk, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=51621147)
hirdetés

Az Aida Cruises az AP hírügynökséggel e-mailben közölte, hogy Küblböck az AIDAluna nevű hajóról zuhant a tengerbe szeptember 9-én, vasárnap a reggeli, kora délelőtti órákban.

A vállalat közölte azt is, hogy a hajó ezután ideiglenesen megszakította útját, és visszatért annak a helyszínnek a közelébe, ahol a 33 éves énekes feltehetőleg a vízbe esett. Egyúttal arról adtak tájékoztatást, hogy a kanadai parti őrséggel együttműködve „intenzív keresést” folytatnak az eltűnt popsztár után.

Küblböck 2003-ben vált híressé Németországban egy helyi tehetségkutató műsor révén, ám gyorsan jött hírneve viszonylag hamar elillant ezek után.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Vaddisznó tett látogatást egy salgótarjáni pizzériában

Vaddisznó tett látogatást egy salgótarjáni pizzériábanSzokatlan cseresznyevirágzásban gyönyörködhetnek Japánban

Szokatlan cseresznyevirágzásban gyönyörködhetnek Japánbanhirdetés
Szakított Ariana Grande és Pete Davidson

Szakított Ariana Grande és Pete DavidsonGyermeket vár Harry herceg felesége

Gyermeket vár Harry herceg feleségeMilliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnak

Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnakhirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen