Bulvár

A tengerbe vetette magát Daniel Küblböck német énekes

Eltűnt Daniel Küblböck német popsztár, miután egy óceánjáróról a tengerbe vetette magát Kanada partjainak közelében – közölte a hajóutat szervező vállalat.
Daniel Küblböck A 33 éves Daniel Küblböck a vasárnapi napon zuhant a tengerbe a hajóról (Von Wikimops - Eigenes Werk, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=51621147)

Az Aida Cruises az AP hírügynökséggel e-mailben közölte, hogy Küblböck az AIDAluna nevű hajóról zuhant a tengerbe szeptember 9-én, vasárnap a reggeli, kora délelőtti órákban.

A vállalat közölte azt is, hogy a hajó ezután ideiglenesen megszakította útját, és visszatért annak a helyszínnek a közelébe, ahol a 33 éves énekes feltehetőleg a vízbe esett. Egyúttal arról adtak tájékoztatást, hogy a kanadai parti őrséggel együttműködve „intenzív keresést” folytatnak az eltűnt popsztár után.

Küblböck 2003-ben vált híressé Németországban egy helyi tehetségkutató műsor révén, ám gyorsan jött hírneve viszonylag hamar elillant ezek után.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen