Bulvár

Rátámadtak Sánta László színészre egy szórakozóhely előtt

Szombat este egy fővárosi szórakozóhely előtt ketten támadtak rá a Madách Színház – jelenleg éppen a Nyerő Páros című show-ban is szereplő – színészére, Sánta Lászlóra a Blikk szerint.
Verekedés A kép illusztráció (Forrás: pexels.com / neosiam)

Sánta László elsősorban az arcán szerzett sérüléseket a konfliktus során, amelyek számára azért is „roppant kellemetlenek”, mert a munkájában fontos a megjelenés – tudta meg a Blikk magától a színésztől.

Egyúttal kiderült, az egész verekedés egy ártatlannak induló helyzetből alakult ki, a színész ugyanis elmondása szerint megkocogtatta egy nő vállát, és figyelmeztette rá, hogy nyitva maradt a táskája. Mindezt a nő társaságában lévő férfi „teljesen félreértette”, és azt mondta Sánta Lászlónak, hogy takarodjon.

Noha a színész utólag úgy látja, itt kellett volna lezárni a beszélgetést, abban a helyzetben inkább elismételte, hogy ő csak segíteni akart.

„Szinte egy másodperc alatt történt az egész, megkaptam az első, majd a második jobbost, aztán hirtelen megjelent még egy férfi a színen, tőle is kaptam párat, aztán kiderült, hogy nagyon gyorsan tudok futni”

– idézte fel Sánta László az esetet.

A verekedés során nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szerzett, ezért végső soron nem látta értelmét egy rendőrségi eljárásnak, még ha különösen igazságtalannak tartja is az esetet.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen