hirdetés
Bulvár

Vasvári Vivien újból terhes

Vasvári Vivien a Nyerő Páros legutóbbi részében pozitív terhességi tesztet csinált, és mivel április végén adott életet kisfiuknak, párját, Fecsót is sikerült meglepnie.
Nyerő Páros Vasvári Vivien a Nyerő Páros legutóbbi részében pozitív terhességi tesztet csinált (Forrás: Facebook / Nyerő Páros)
hirdetés

A Nyerő Páros játékosai közül akkor csak Kis Berni és Solti Ádám tudta meg a nagy hírt, ekkor ők négyen együtt is ünnepeltek. Vivien az aznapi játékot is mellőzte, hiszen tartott tőle, hogy a nehéz szatyrokkal egyensúlyozva veszélyeztetné a babát – írja az NlCafe.hu. Az augusztusi forgatás idejében Vasvári Vivien két hónapos terhes lehetett.

Többen ugyanakkor attól tartanak, hogy Vivien elkeseredett, nemrég a közösségi oldalán megosztott bejelentése a babára vonatkozik, és szerintük ezt látszik erősíteni az a tény is, hogy szokásával ellentétben az adás után Vivien most nem írt semmit.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Budapestre érkezett Gigi Hadid

Budapestre érkezett Gigi Hadid


GIGI HADID,     BUDAPEST,     MODELL

Megszületett Kate Upton első gyermeke

Megszületett Kate Upton első gyermekeBabát vár Lilu

Babát vár Lilu


LILU,     GÓLYAHÍR,     BABA

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen