hirdetés
Bulvár

Eva Mendes elsősorban a családra fókuszál

Eva Mendes a filmezés helyett – egyelőre legalábbis – a családjára szeretne elsősorban időt szakítani, amit azzal magyarázott, hogy annyira szeret a gyerekeivel foglalkozni, hogy nem szeretne tőlük távol lenni.
Eva Mendes Eva Mendes szeretne sok időt tölteni a gyerekeivel (Forrás: By nicolas genin from Paris, France - 66ème Festival de Venise (Mostra), CC BY-SA 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=8469354)
hirdetés

Eva Mendes színésznő egyelőre vonakodik visszatérni a színészethez, mivel nem szeretne távol lenni két kislányától, a 4 éves Esmeraldától és a 2 éves Amandától.

„Annyira odavagyok a gyerekeimért, hogy nem akarom őket magukra hagyni. Egyszerűen még túl kicsik”

– mondta a színésznő az eonline.com-nak.

Mendes azt mondta, hogy szülőnek lenni nem mindig egyszerű, de sokat köszönhet párjának, Ryan Goslingnak, illetve az ő családjának is, akik támogatják őt a feladataiban. Megjegyezte, rendkívül fontos, hogy álljanak mellette olyan családtagok, akikre számíthat.

Azzal kapcsolatban pedig, hogy őt magát miként változtatta meg az anyaság, azt mondta, egyszerre vált „gondtalanabbá és gondoskodóbbá” is.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megvan a Ninja Warrior Hungary győztese

Megvan a Ninja Warrior Hungary győztese


NINJA WARRIOR HUNGARY,     TV,     TV2

hirdetés
Visszatér a képernyőre Palik László

Visszatér a képernyőre Palik LászlóÜnnepi arculattal közlekedik decemberben az egyik BKV autóbusz

Ünnepi arculattal közlekedik decemberben az egyik BKV autóbusz


BKV,     BUSZ,     MIKULÁSBUSZ

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen