hirdetés
Bulvár

Megszületett Kulcsár Edina gyermeke

Megszületett Kulcsár Edina és Szabó András kisfia, egyúttal a pár első gyermeke.
Kulcsár Edina Kulcsár Edina elmondta: nagyszerű érzés számára anyukának lenni (Forrás: Facebook / Edina Kulcsar)
hirdetés

Megszületett Kulcsár Edina kisfia, a kicsi a Medox nevet kapta – osztotta meg a hírt Kulcsár Edina a Story magazinnal a Blikk beszámolója szerint, és elárulta azt is, hogy a baba császármetszéssel jött a világra.

A szépségkirálynőt orvosa egy specialistához küldte, ő pedig észrevette, hogy a baba arctartásos, és mivel ebben a pozícióban nem tudott volna biztonságos módon megszületni – s mert ráadásul Edina 5-6 nappal túl is hordta őt –, közölték vele, hogy „ez bizony császár lesz”. Az újdonsült anyuka elmondta azt is, mi volt a szülés során az egyetlen, amelyet egyfajta „rossz élménynek” élt meg – erről a lapnak úgy nyilatkozott:

„Amikor a babát a mellkasomra rakták, először nem bírtam magamhoz ölelni, mert az egyik kezem balra, a másik pedig jobbra volt kikötve az infúzió és a folyamatos vérnyomásmérés miatt”.

Kulcsár Edina elárulta, hogy egy picit sajnálta ugyan, hogy nem tudta természetes úton világra hozni a fiát, de leszögezte,

„a baba biztonsága a legfontosabb, én pedig végtelenül boldog vagyok, hogy tökéletesen egészségesen született meg a kisfiam”.

A lapnak azt mondta, nagyszerű érzés anyukának lenni, és – noha sok mindenbe bele kell tanulnia – úgy érzi, a most történtek adnak igazán értelmet az életének. Kulcsár Edina – akinek az orvosok előzőleg 10 százalék esélyt becsültek arra, hogy teherbe eshet – boldogan fogalmazta meg:

„Csodák igenis vannak! Mindig is hittem bennük!”Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megvan a Ninja Warrior Hungary győztese

Megvan a Ninja Warrior Hungary győztese


NINJA WARRIOR HUNGARY,     TV,     TV2

Visszatér a képernyőre Palik László

Visszatér a képernyőre Palik Lászlóhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen