hirdetés
Bulvár

Megkezdte börtönbüntetését a szexuális bűncselekmény miatt elítélt Bill Cosby

Megkezdte börtönbüntetését Bill Cosby amerikai színész-komikus, akit szexuális bűncselekmény miatt ítéltek 3-10 év letöltendő börtönbüntetésre. Az ítéletet meghozó pennsylvaniai bíró Cosby-t szexuális ragadozónak nyilvánította, így felvették a szexuális bűnözők nyilvántartásába – írja az Euronews.
Bill Cosby Bill Cosby-t 3-10 év börtönre ítélték (By United States Navy photo by Mr. Scott King - Cropped from [1] from [2], Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=1309731)
hirdetés

Cosbynak – aki az igazságügyi pszichológus szerint mentális problémákkal küzd, és hajlamos a bűnismétlésre – a börtönbüntetése letöltését követően élete végéig tanácsadásra kell járnia, illetve feltételes szabadlábra helyezése esetén is rendszeresen jelentkeznie kell a rendőrségen.

Emellett a lakhelye közelében lévő iskolákat, óvodákat, valamint szomszédokat értesítik a színész bűneiről – számol be róla az Euronews.

Cosby-t több mint hatvan nő vádolta zaklatással, akik közül többen a keddi ítélethirdetésen is jelen voltak. Az egyik bűncselekményt a színész Andrea Constand, a Temple Egyetem volt asszisztense ellen követte el, akit 2004-ben elkábított, majd megerőszakolt.



Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megvan a Ninja Warrior Hungary győztese

Megvan a Ninja Warrior Hungary győztese


NINJA WARRIOR HUNGARY,     TV,     TV2

Visszatér a képernyőre Palik László

Visszatér a képernyőre Palik László



hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen