hirdetés
Bulvár

Megkezdte börtönbüntetését a szexuális bűncselekmény miatt elítélt Bill Cosby

Megkezdte börtönbüntetését Bill Cosby amerikai színész-komikus, akit szexuális bűncselekmény miatt ítéltek 3-10 év letöltendő börtönbüntetésre. Az ítéletet meghozó pennsylvaniai bíró Cosby-t szexuális ragadozónak nyilvánította, így felvették a szexuális bűnözők nyilvántartásába – írja az Euronews.
Bill Cosby Bill Cosby-t 3-10 év börtönre ítélték (By United States Navy photo by Mr. Scott King - Cropped from [1] from [2], Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=1309731)
hirdetés

Cosbynak – aki az igazságügyi pszichológus szerint mentális problémákkal küzd, és hajlamos a bűnismétlésre – a börtönbüntetése letöltését követően élete végéig tanácsadásra kell járnia, illetve feltételes szabadlábra helyezése esetén is rendszeresen jelentkeznie kell a rendőrségen.

Emellett a lakhelye közelében lévő iskolákat, óvodákat, valamint szomszédokat értesítik a színész bűneiről – számol be róla az Euronews.

Cosby-t több mint hatvan nő vádolta zaklatással, akik közül többen a keddi ítélethirdetésen is jelen voltak. Az egyik bűncselekményt a színész Andrea Constand, a Temple Egyetem volt asszisztense ellen követte el, akit 2004-ben elkábított, majd megerőszakolt.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Szakított Ariana Grande és Pete Davidson

Szakított Ariana Grande és Pete DavidsonGyermeket vár Harry herceg felesége

Gyermeket vár Harry herceg feleségehirdetés
Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnak

Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnakKanye West a Fehér Házban vendégeskedett Donald Trumpnál

Kanye West a Fehér Házban vendégeskedett Donald Trumpnál


KANYE WEST,     USA,     DONALD TRUMP

Várkonyi Andrea állítólag felmond a TV2-nél

Várkonyi Andrea állítólag felmond a TV2-nélhirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen