hirdetés
Bulvár

Várandós Mihályi Réka

Babát vár Mihályi Réka, a Barátok közt új színésznője és párja, Romhányi Áron, a United együttes zenésze. A Blikk szerint az örömteli hír először még őket is meglepte.
Gólyahír A születendő gyermek nemét még nem tudták meg (Forrás: pixabay.com / Free-Photos)
hirdetés

A pár már tizenhárom éve van együtt, és négy éve jegyesek, ám még nem házasodtak össze, és noha egy ideje már elhatározták, hogy szeretnének babát, korábban úgy döntöttek, egyelőre a „család témát” is hanyagolják, ugyanis próbálkozásaik akkor sikertelenek voltak – írja a Blikk. Nem sokkal ez után azonban Réka terhes lett.

A lap szerint három hónap múltán Réka orvoshoz ment, mivel az egyik fellépése után vérezni kezdett, ott azonban megállapították, hogy a babának szerencsére nincs baja – de a színpadtól eltiltották az énekesnőt. Ő végső soron úgy talált megoldást a helyzetre, hogy maga csak énekelt, a tánckar egyik tagja pedig előadta a táncát.

A születendő gyermek nemét még nem tudták meg, de Réka már most úgy véli, hogy „öntörvényű gyerek lesz”.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megvan a Ninja Warrior Hungary győztese

Megvan a Ninja Warrior Hungary győztese


NINJA WARRIOR HUNGARY,     TV,     TV2

Visszatér a képernyőre Palik László

Visszatér a képernyőre Palik Lászlóhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen