Bulvár

Várandós Mihályi Réka

Babát vár Mihályi Réka, a Barátok közt új színésznője és párja, Romhányi Áron, a United együttes zenésze. A Blikk szerint az örömteli hír először még őket is meglepte.
Gólyahír A születendő gyermek nemét még nem tudták meg (Forrás: pixabay.com / Free-Photos)

A pár már tizenhárom éve van együtt, és négy éve jegyesek, ám még nem házasodtak össze, és noha egy ideje már elhatározták, hogy szeretnének babát, korábban úgy döntöttek, egyelőre a „család témát” is hanyagolják, ugyanis próbálkozásaik akkor sikertelenek voltak – írja a Blikk. Nem sokkal ez után azonban Réka terhes lett.

A lap szerint három hónap múltán Réka orvoshoz ment, mivel az egyik fellépése után vérezni kezdett, ott azonban megállapították, hogy a babának szerencsére nincs baja – de a színpadtól eltiltották az énekesnőt. Ő végső soron úgy talált megoldást a helyzetre, hogy maga csak énekelt, a tánckar egyik tagja pedig előadta a táncát.

A születendő gyermek nemét még nem tudták meg, de Réka már most úgy véli, hogy „öntörvényű gyerek lesz”.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen