Bulvár

Vasvári Vivien elveszítette harmadik kisbabáját

Vasvári Vivien a Story magazinnak beszélt harmadik kisbabája elvesztéséről.
Vasvári Vivien elveszítette harmadik kisbabáját Vasvári Vivien 12. héten elvesztette születendő babáját (Forrás: pixabay.com / Uwe Baumann)

Vasvári Vivien a Nyerő Páros forgatásán tudta meg, hogy várandós, ami őt is meglepte, hiszen áprilisban született meg Edward nevű gyermeke. Ezután azonban lesújtó hírt tudott meg az ultrahangos vizsgálaton, ahol kiderült, hogy a 12. héten elveszítette a babát – írja a Blikk a Story cikke alapján.

Miután szerdán már megosztott egy szomorú hangvételű bejegyzést, a Storynak elmondta azt is, hogy mi történt. Mindenek előtt megfogalmazta, hogy elmondhatatlanul fáj neki kisbabája elvesztése, valamint felidézte, hogy az elmúlt hetekben egyetlen, a babával kapcsolatos kérdésre sem válaszolt az interjúkban, mivel amikor a műsorban kiderült, hogy terhes, valójában már nem volt az.

„Most azonban már tudok róla beszélni, igaz, fájó szívvel, sírva”

– fogalmazott Vasvári Vivien, aki egyúttal felidézte azt is: nem számított rá, hogy ilyen hamar ismét teherbe esik, de fantasztikus érzés volt számára, hogy ismét kismama lett. Noha rendkívül örült, aggódott amiatt, hogy két hónapon át nem tudta, hogy várandós, és ez alatt sokat edzett és stresszelt.

Az orvos azzal nyugtatta aggodalmai közepette, hogy minden rendben van, és normálisan ver a baba szíve, majd a 12. héten a genetikai szűrésre került volna a sor.

„Amikor elkezdődött az ultrahangos vizsgálat, már láttam, hogy nem mozog, nincs szívhang. Annyira összetörtem, mint még soha! Nagyon szerettem volna őt, annyira vártam, és most eljött újra egy óriási tragédia az életemben”

– emlékezett vissza Vasvári Vivien, aki elárulta azt is, hogy előzőleg napokon át azt álmodta, meghal a baba, és nap mint nap sírva ébredt.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen