Bulvár

Válságba került Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kapcsolata

Tizenkét együtt töltött év után válságba került Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kapcsolata a Blikk szerint – a lap úgy tudja, a pár szétköltözött.
Kézfogás Azt egyelőre ők sem tudják, hogy végleges-e mindez, vagy csak átmeneti időre szól (Forrás: pixabay.com / Miguel R Perez Rivas)

Várkonyi Andrea nyáron költözött el a korábbi közös otthonukból, tizenegy éves lányukat is magával vitte – írja a Blikk. A lap szerint a szakítás hónapokkal ezelőtt, teljes titokban történt, és csak a pár legközelebbi környezete tudott róla. Emellett a párnak fontos az is, hogy kislányuk a lehető legkevesebbet érzékeljen kapcsolatuk megromlásából.

A Blikk megkeresésére Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor közös válaszban közölte, hogy igaz a hír, de nem friss, mivel már nyár óta külön élnek, s azt egyelőre ők sem tudják, hogy végleges-e mindez, vagy csak átmeneti időre szól. Megjegyezték, békés, baráti a kapcsolatuk, ez pedig lányuk miatt is kiemelten fontos a számukra.

„Éppen ezért arra kérjük a sajtót, hogy tartsák tiszteletben, hogy ez a mi életünk, ami csak ránk tartozik. Kislányunk 11 éves, olvas, elérnek hozzá a hírek, így mindezt az ő lelki békéje miatt is kérjük figyelembe venni. Aki szülő, vagy jóérzésű ember, az nyilván megérti ezt. Köszönjük!”

– írták a lapnak adott válaszukban.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen