hirdetés
Bulvár

Válságba került Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kapcsolata

Tizenkét együtt töltött év után válságba került Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kapcsolata a Blikk szerint – a lap úgy tudja, a pár szétköltözött.
Kézfogás Azt egyelőre ők sem tudják, hogy végleges-e mindez, vagy csak átmeneti időre szól (Forrás: pixabay.com / Miguel R Perez Rivas)
hirdetés

Várkonyi Andrea nyáron költözött el a korábbi közös otthonukból, tizenegy éves lányukat is magával vitte – írja a Blikk. A lap szerint a szakítás hónapokkal ezelőtt, teljes titokban történt, és csak a pár legközelebbi környezete tudott róla. Emellett a párnak fontos az is, hogy kislányuk a lehető legkevesebbet érzékeljen kapcsolatuk megromlásából.

A Blikk megkeresésére Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor közös válaszban közölte, hogy igaz a hír, de nem friss, mivel már nyár óta külön élnek, s azt egyelőre ők sem tudják, hogy végleges-e mindez, vagy csak átmeneti időre szól. Megjegyezték, békés, baráti a kapcsolatuk, ez pedig lányuk miatt is kiemelten fontos a számukra.

„Éppen ezért arra kérjük a sajtót, hogy tartsák tiszteletben, hogy ez a mi életünk, ami csak ránk tartozik. Kislányunk 11 éves, olvas, elérnek hozzá a hírek, így mindezt az ő lelki békéje miatt is kérjük figyelembe venni. Aki szülő, vagy jóérzésű ember, az nyilván megérti ezt. Köszönjük!”

– írták a lapnak adott válaszukban.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Szakított Ariana Grande és Pete Davidson

Szakított Ariana Grande és Pete DavidsonGyermeket vár Harry herceg felesége

Gyermeket vár Harry herceg feleségehirdetés
Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnak

Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnakKanye West a Fehér Házban vendégeskedett Donald Trumpnál

Kanye West a Fehér Házban vendégeskedett Donald Trumpnál


KANYE WEST,     USA,     DONALD TRUMP

Várkonyi Andrea állítólag felmond a TV2-nél

Várkonyi Andrea állítólag felmond a TV2-nélhirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen