Bulvár

Demcsák Zsuzsára rátalált a szerelem

Demcsák Zsuzsa hat év után ismét szerelmes, jelenleg távkapcsolatban él külföldön dolgozó párjával – írja a Blikk.
Szerelem Demcsák Zsuzsára rátalált a szerelem (Forrás: pixabay.com / autumnsgoddess0)

A műsorvezető a Blikknek elmondta, hogy új párját hosszú ideje ismeri már, amikor azonban néhány hónapja egy társaságban találkoztak, új érzéseket éreztek fellángolni magukban. Erre így emlékezett vissza Demcsák Zsuzsa:

„Olyan más volt az a 'helló', amivel üdvözöltük egymást, mint korábban. Jó időben voltunk jó helyen, jókor találkoztunk újra, éreztük azt a bizonyos szikrát. Mindkettőnknek sok minden történt az életében, aminek meg kellett történnie ahhoz, hogy másképp, ne barátokként, ismerősökként nézzünk egymásra, hanem úgy mint férfi és nő”.

Kapcsolatukról szólva elmondta, hogy mindkettejüknek megvan a saját élete, ráadásul két különböző országban, a távkapcsolatnak azonban a nehézségek ellenére még csak az előnyét érzi, mivel – elmondása szerint – az együtt élő családokban is kitölti a hétköznapokat a munka, illetve a gyerekeknek a tanulás és a különórák. Mint azt a lapnak elmondta, ők hétköznaponként hosszas telefonbeszélgetésekkel tartják a kapcsolatot, és már ekkor megtervezik a közös hétvégi programokat.

Megjegyezte azt is, autóval néhány órás az út egymáshoz, vagyis szerencsére nem élnek nagyon távol egymástól, és az együtt eltöltött hétvégéken érzelmileg teljesen fel tudnak töltődni a következőig. A műsorvezető elmondta, hogy párja civil, a médiához nincs köze, ellenben nagyon érzelmes és romantikus társ, aki mellett nőnek érezheti magát, és aki ráadásul „ért a gyerekek nyelvén”, és velük is szépen és jól bánik.

Demcsák Zsuzsa azt is elárulta, hogy ha a kapcsolatuk kiállja az idő próbáját, szeretnék kivitelezni a közös életet, aminek megszervezése nehéz lehet ugyan, de bízik benne, hogy kellő időben megtalálják a megoldást.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen