Bulvár

Megsérült Sebestyén Ági a Ninja Warrior Hungaryban

Sebestyén Ági rögtön az első akadálynál súlyos sérülést, lábtörést szenvedett az eredetileg nyáron forgatott Ninja Warrior Hungaryban.
Ninja Warrior Hungary Megsérült Sebestyén Ági a Ninja Warrior Hungaryban (Forrás: Facebook / Ninja Warrior Hungary)

Sebestyén Ági a Ninja Warrior Hungary nyári forgatásán már az első akadálynál súlyos sérülést szenvedett, miután rossz ívben ugrott. Az eset után nem is tudott egyedül kijutni a vizesárokból. A stábtagok persze azonnal a segítségére siettek, és mentőt hívta hozzá, amely a fitneszbajnokot kórházba szállította – írja a Blikk.

A sebészeten aztán kiderült, hogy valóban komolyak a sérülések: Sebestyén Ági mindkét lábszárcsontja – vagyis a sípcsont és a szárkapocscsont is – eltört, ezért egy nyolc órás műtétre is szükség volt. Ő maga egyébként elmondása szerint filmszerűen emlékszik minden pillanatra a balesettől egészen a műtétig, s már akkor az járt a fejében, hogy meg kell gyógyulnia.

Nemrégiben azonban kiderült az is, hogy újabb műtétre is szükség van, mivel nem jól forrt össze az egyik csont – emiatt Sebestyén Ági, mint mondta, „rettenetesen csalódott” is, mert remélte, mostanra már túl lesz ezen.

Az egész esettel kapcsolatosan elárulta, hogy rengeteget tanult magáról.

„Nagy lecke volt ez az élettől”

– fogalmazott. Elárulta azt is, hogy egyelőre csak sportcipőt hordhat, és hiányzik neki a magas sarkú, valamint futni sem tud.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen