hirdetés
Bulvár

Megsérült Sebestyén Ági a Ninja Warrior Hungaryban

Sebestyén Ági rögtön az első akadálynál súlyos sérülést, lábtörést szenvedett az eredetileg nyáron forgatott Ninja Warrior Hungaryban.
Ninja Warrior Hungary Megsérült Sebestyén Ági a Ninja Warrior Hungaryban (Forrás: Facebook / Ninja Warrior Hungary)
hirdetés

Sebestyén Ági a Ninja Warrior Hungary nyári forgatásán már az első akadálynál súlyos sérülést szenvedett, miután rossz ívben ugrott. Az eset után nem is tudott egyedül kijutni a vizesárokból. A stábtagok persze azonnal a segítségére siettek, és mentőt hívta hozzá, amely a fitneszbajnokot kórházba szállította – írja a Blikk.

A sebészeten aztán kiderült, hogy valóban komolyak a sérülések: Sebestyén Ági mindkét lábszárcsontja – vagyis a sípcsont és a szárkapocscsont is – eltört, ezért egy nyolc órás műtétre is szükség volt. Ő maga egyébként elmondása szerint filmszerűen emlékszik minden pillanatra a balesettől egészen a műtétig, s már akkor az járt a fejében, hogy meg kell gyógyulnia.

Nemrégiben azonban kiderült az is, hogy újabb műtétre is szükség van, mivel nem jól forrt össze az egyik csont – emiatt Sebestyén Ági, mint mondta, „rettenetesen csalódott” is, mert remélte, mostanra már túl lesz ezen.

Az egész esettel kapcsolatosan elárulta, hogy rengeteget tanult magáról.

„Nagy lecke volt ez az élettől”

– fogalmazott. Elárulta azt is, hogy egyelőre csak sportcipőt hordhat, és hiányzik neki a magas sarkú, valamint futni sem tud.



Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Freddie lett Az év legsokoldalúbb előadója

Freddie lett Az év legsokoldalúbb előadója



hirdetés
Vastag Csaba lett a Csak show és más semmi Showkirálya

Vastag Csaba lett a Csak show és más semmi Showkirálya


VASTAG CSABA,     TV,     SHOW

Megvan a Ninja Warrior Hungary győztese

Megvan a Ninja Warrior Hungary győztese


NINJA WARRIOR HUNGARY,     TV,     TV2

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen