Bulvár

Várkonyi Andrea állítólag felmond a TV2-nél

A Bors értesülése szerint Várkonyi Andrea felmond a TV2-nél, a műsorvezető azonban megkeresésükre ezt nem erősítette meg.
Televízió A Bors szerint a csatornát is meglepetésként érte a hír (Forrás: pixabay.com / tookapic)

Várkonyi Andrea nem sokkal azt követően hivatalosan jelezte a TV2-nél felmondási szándékát, hogy különköltözött Bochkor Gábortól – írja a Bors.

A lap szerint ennek „pletykák szerint” az az oka, hogy a Micsoda nők! Várkonyi Andreával című női talkshow-t ugyan szívesen folytatta volna, de ezt megszüntették – s a műsor valóban nem szerepel a csatorna őszi programjában. Várkonyi Andrea így a lap szerint a Fem3 Cafe című reggeli műsorát nem szerette volna vezetni, és felmondott.

A Bors úgy tudja, a csatornát azzal együtt is meglepte a hír, hogy Várkonyi Andrea januárban egy alkalommal már el szeretett volna menni a TV2-től, s akkor az ATV-vel tárgyalt, ahol hírolvasóként tevékenykedett volna. A lap szerint a műsorvezető egyúttal a menedzsment cégének, a TMC-nek is hátat fordított, ám megkeresésükre Várkonyi Andrea egyik értesülésüket sem erősítette meg.

„Üzleti ügyekben nem tudok nyilatkozni, jelenleg élő szerződésem van a TV2-vel és a TMC-vel is”

– közölte a Borssal a műsorvezető.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen