hirdetés
Bulvár

Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnak

Cristiano Ronaldo az ellene felhozott, nemi erőszakkal kapcsolatos vádak miatt a legjobb védelmeket is hajlandó volt busásan megfizetni annak érdekében, hogy elkerülje az akár igen súlyos büntetést – írja a 24.hu.
Cristiano Ronaldo Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnak (By Ruben Ortega - Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=48370900)
hirdetés

A labdarúgó legalább 1 millió dollárt, vagyis átszámítva mintegy 280 millió forintot fizetett ki egy, a hírnevét megvédeni célzó, illetve a szivárogtatásokat megállítani hivatott, néhány fős csapatnak – írja a 24.hu a Daily Mail brit bulvárlap információira hivatkozva.

A lap szerint ezzel a cél, hogy elhallgattassák a vádakat, illetve hogy elkerüljék egy esetleges életfogytiglani börtönbüntetés felmerülésének lehetőségét, miután Las Vegasban nem évül el a nemi erőszak.

A szóban forgó csapatban a „legbefolyásosabb ügyvédek” mellett volt rendőr, valamint igazságügyi szakértő is szerepel.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Budapestre érkezett Gigi Hadid

Budapestre érkezett Gigi Hadid


GIGI HADID,     BUDAPEST,     MODELL

Megszületett Kate Upton első gyermeke

Megszületett Kate Upton első gyermekeBabát vár Lilu

Babát vár Lilu


LILU,     GÓLYAHÍR,     BABA

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen