Bulvár

Kanye West eltávolodik a politikai élettől

Kanye West arról tett bejelentést, hogy eltávolodva a politikai élettől, ezentúl kreatív tevékenységére fókuszál.
Kanye West Kanye West szerint olyan üzenetek közvetítésére használták fel őt, amelyekben nem hitt (By David Shankbone - David Shankbone, CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=6599372)

Kanye West a Twitter-oldalán azt állította, hogy olyan üzenetek terjesztéséhez használták fel őt, amelyekben ő maga nem is hitt.

A rapper előzőleg nyíltan támogatta Donald Trump amerikai elnököt, csakhogy eközben egy úgynevezett „Blexit” kampány középpontjába sodródott, amelyet Candace Owens konzervatív kommentátor neve fémjelez, s amely arra bátorítja az Egyesült Államokban élő afroamerikai polgárokat, hogy hagyják el a Demokrata pártot.

Kenye West egy újabb mikroblog-bejegyzésében egyértelművé tette, hogy immár „kinyíltak a szemei”, s eltávolodva a politikától teljességgel a kreatív tevékenységére összpontosít.

Korábban követőinek azt mondta, hogy a munkahelyek és lehetőségek létrehozását támogatja azon emberek számára, akiknek erre a legnagyobb a szüksége, továbbá a börtönök reformját és egy olyan „józan” fegyvertartási szabályozást, amely „biztonságosabbá teheti a világot”. Ekkor azt mondta, támogatja azokat, akik az emberek biztonságáért az életüket kockáztatják, valamint támogatója a hatalmukkal visszaélők elszámoltatásának is.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen