hirdetés
Bulvár

Kiskutyákat mentett ki a patakból egy rendőr

Két kiskutyát mentett ki a Rinya patakból egy szolgálaton kívüli rendőr. Az ügyben egyúttal állatkínzás vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás, ugyanis felmerült, hogy egy, a parton álldogáló férfi dobta az állatokat a vízbe.
Vízből kimentett kiskutyák A kutyákat gazdájuk dobhatta a vízbe (Forrás: police.hu)
hirdetés

Egy szolgálaton kívüli rendőr vasárnap délelőtt Barcson kutyasétáltatás közben figyelt fel arra, hogy egy férfi a Rinya patak partján figyel valamit a vízben. A férfi a kérdésére elmondta, hogy a kiskutyái, amelyeket éppen sétáltatott, beleestek a vízbe. Az ebek a növényzetben kapaszkodva próbáltak a vízfelszínen maradni.

Az alezredes hazafutott egy merítőhálóért, amelynek segítségével kimenekítette a vízből a nagyjából egy hónapos kutyákat. Ezután értesítette a helyi állatmentőket is, akik a kölyök állatokat a menhelyre szállították.

Kiskutyák(Forrás: police.hu)

Mivel felmerült annak a gyanúja, hogy a férfi dobta be az állatokat a vízbe, ezért a Barcsi Rendőrkapitányság állatkínzás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást – írják a police.hu oldalon.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Vastag Csaba lett a Csak show és más semmi Showkirálya

Vastag Csaba lett a Csak show és más semmi Showkirálya


VASTAG CSABA,     TV,     SHOW

hirdetés
Megvan a Ninja Warrior Hungary győztese

Megvan a Ninja Warrior Hungary győztese


NINJA WARRIOR HUNGARY,     TV,     TV2

Visszatér a képernyőre Palik László

Visszatér a képernyőre Palik Lászlóhirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen