Bulvár

Magyarországon jótékonykodott Terence Hill

Magyarországon járva „titokban” jótékonykodott is a népszerű olasz színész: beteg gyerekeket látogatott meg, valamint a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet támogatására felajánlotta autóját.
Terence Hill Terence Hill egy olyan, december elsején induló árverésben vállalt fontos szerepet, amelyben a felújított Dune Buggy autója keresi új gazdáját (Pubblico dominio, https://it.wikipedia.org/w/index.php?curid=735058)

Terence Hill egy olyan, december elsején induló árverésben vállalt fontos szerepet, amelyben a felújított Dune Buggy autója keresi új gazdáját – írja a Bors. A járgányt egyébként a Különben dühbe jövünk című filmben is láthattunk, ami talán még különlegesebbé teszi az árverést.

A nyertes nevét a februárban esedékes Guido & Maurizio de Angelis koncert sztárvendégeként maga a színész hirdeti majd ki, s a bevételből a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetet támogatják.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Terence Hill (@terencehillofficial) által megosztott bejegyzés,

Terence Hill-t a kórház igazgatósága mellett Berkes Gabriella énekesnő és fia, Berkes Olivér fogadta, s amint azt – a kórház kommunikációs feladatait ellátó – Berkes Gabriella elmondta, fiának az olasz színész kedvence volt kiskorában.

„Egy tünemény ember, minden gyerekhez bement, mosolygott, áradt belőle a kedvesség és a szeretetet. Vitt nekik narancsot, csokit. Szavak nincsenek rá"

– idézte fel az énekesnő a Terence Hill látogatásával kapcsolatos benyomásait.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen