hirdetés
Bulvár

Videót töltött fel a Chuck Norrisszal való találkozásáról Orbán Viktor

Chuck Norris a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz gálarendezvényére érkezett Budapestre a hét elején, és itt tartózkodása során Orbán Viktorral is találkozott, aki kedden egy közös fotót is megosztott erről „elit alakulat” megjegyzéssel kísérve közösségi oldalán. Ezután szerda reggel egy videó is megjelent a miniszterelnök Facebook-oldalán.
Chuck Norris indította el a Baptista Szeretetszolgálat 15. Cipősdoboz akcióját Chuck Norris amerikai színész és felesége, Gena O'Kelley a Baptista Szeretetszolgálat 15. Cipősdoboz gyűjtő jótékonysági akciójának indításán a Papp László Budapest Sportarénában 2018. november 24-én. MTI/Mónus Márton
hirdetés

A videó elején Chuck Norris azzal köszönti Orbán Viktort, hogy úgy érzi, mintha már ismerné, mert olyan sokat olvasott róla, amire a miniszterelnök azzal reagált, hogy a róla szóló cikkek 90 százaléka negatív.

„A liberálisok utálnak engem”

– tette hozzá, majd Chuck Norris kérdésére úgy vélekedett, hogy picivel még Trumpnál is inkább utálják őt.

A videóban ezután az látható, amint az amerikai filmsztár és felesége a miniszterelnök vezette autóban utazik, s út közben Orbán Viktor megjegyzi nekik, hogy nem az elitből jött, hanem inkább egyfajta „utcai harcos”, és egy kis faluból származik. Szó esett még Chuck Norris családjáról is: egyebek mellett arról, hogy a legidősebb gyermeke 56, a legfiatalabb pedig tizenhét éves, míg maga a színész éppen annyi idős, mint a miniszterelnök édesapja.

Később Chuck Norris a TEK edzését figyelhette végig, és meglehetősen pozitív véleménnyel volt róla. Egészen pontosan úgy fogalmazott, ez volt a legjobb, amit valaha látott.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megvan a Ninja Warrior Hungary győztese

Megvan a Ninja Warrior Hungary győztese


NINJA WARRIOR HUNGARY,     TV,     TV2

hirdetés
Visszatér a képernyőre Palik László

Visszatér a képernyőre Palik LászlóÜnnepi arculattal közlekedik decemberben az egyik BKV autóbusz

Ünnepi arculattal közlekedik decemberben az egyik BKV autóbusz


BKV,     BUSZ,     MIKULÁSBUSZ

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen