Bulvár

Vastag Csaba lett a Csak show és más semmi Showkirálya

A Csak show és más semmi Döntőjében a versenyzők ismét párokban mutatták be produkciójukat: Köllő Babett és Curtis tütüben tipegtek, Szandi és Vastag Csaba együtt ropták, Koholák Alexa és Pápai Joci buborékokkal borították be a stúdiót, Tatár Csilla és Schobert Norbi Kangooztak, Horváth Éva és Veréb Tamás a levegőben nyűgöztek le minket, Eke Angéla és Baronits Gábor zsonglőrködtek, majd a közös előadásokat követően pedig csoportosan is láthattuk őket, ám fontos, hogy ezúttal már a végső győzelem volt a tét.
Vastag Csaba lett a Csak show és más semmi Showkirálya Vastag Csaba, a Csak show és más semmi Showkirálya (Forrás: Facebook/Csak show és más semmi)

Péntek este volt a Csak show és más semmi 2018-as szériájának tizedik, és egyben utolsó, záró adása, aminek végén eldőlt, hogy ki nyeri meg a szériát. Az adás elején az eddig megszokott menetrendben zajlott a műsor, a versenyzők párokba rendeződve mutatták be produkcióikat. 

Ezt követően pedig extra mutatványokkal jöttek, amiben a versenyzők négyes csapatokban mérkőztek meg egymással.

Mindezek után következett a tíz hetes megmérettetés eredményhirdetése, ahol kiderült, ki lett a végső győztes.

2018-ban Vastag Csabának sikerült elnyernie a Csak show és más semmi Showkirálya címet.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Csak show és más semmi (@csakshowesmassemmi) által megosztott bejegyzés,Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen