Bulvár

Lehet valami Sebestyén Ági és Dzsudzsák Balázs között?

„Jó kapcsolatot ápol” Sebestyén Ági és Dzsudzsák Balázs a Blikk szerint, ami a lap szerint arra enged következtetni, hogy esetleg alakul közöttük valami.
Szerelem Sebestyén Ági azt mondta, jelenleg barátságot ápolnak egymással (Forrás: pixabay.com / Silvia & Frank)

Sebestyén Ági a lapnak elmondta, hogy a labdarúgóval már rég óta ismerik egymást, és akkor kezdtek el beszélgetni, amikor ő maga még egy fővárosi szórakozóhelyen dolgozott. Ez idő tájt egyik nap Dzsudzsák – állítólag – rá is írt azzal, hogy „Mi van veled, cseresznye?”, ami, mint Ági hozzátette, a „formás fenekére utalt”.

A nő a Blikk szerint megjegyezte, hogy noha „érezhetően van köztük kémia”, a távolság közéjük állt, így nem tudnak annyit találkozni, ami egy kapcsolat kialakulásához kellene. Jelenleg elmondása szerint így barátok, és gyakran beszélnek is.

Mi több, Sebestyén Ági még segítséget is kért a focistától, miután a Ninja Warrior forgatásán megsérülve nem gyógyult rendesen a lába.

„Tudtam, hogy Balázsnak is volt már sérülése, és megkértem, kössön össze azzal a specialistával, aki őt kezelte. Természetesen azonnal segített. Végül a professzor máshoz irányított, aki egy egyhónapos gyógyszeres kúrát javasolt, ami hatott. Sokat segített a gyógytorna is, már jól vagyok, végre tudok edzeni is”

– emlékezett vissza az esetre Ági.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen