Bulvár

Elfogatóparancsot adtak ki Hajdú Péter éttermének feltételezett megrongálói ellen

Először ismeretlen tettes ellen folyt eljárás Hajdú Péter bisztrója felgyújtásának ügyében, ám a Blikk értesülése szerint immár beazonosították a két gyanúsítottat, akik ellen elfogatóparancsot adtak ki.
Rendőrség Még tavaly június 27-én éjjel próbálták felgyújtani Hajdú Péter törökbálinti éttermének teraszát (Forrás: pixabay.com / fsHH)

Sikerült beazonosítani azt a két gyanúsítottat – két montenegrói állampolgárt –, akik a gyanú szerint Hajdú Péter bisztrójánál gyújtogattak. A két férfi a Blikk információi szerint Tompánál, külföldi rendszámú autóval hagyta el az országot röviddel a gyújtogatást követően.

A rendőrség a lap megkeresésére közölte, hogy az üggyel összefüggésben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki két montenegrói férfi ellen, akikről fényképeket nem tettek közzé. A közlés szerint rongálás gyanúja miatt nyomoznak az ügyben, bővebb tájékoztatást azonban egyelőre nem közöltek.

A lap felidézi, még tavaly június 27-én éjjel próbálták felgyújtani Hajdú Péter törökbálinti éttermének teraszát, az esetről pedig a rejtett kamerák felvételt készítettek.

Hajdú Péter a Blikknek nyilatkozva az egész esetről egyelőre csak annyit akart mondani, hogy tudomása szerint rongálás miatt folyik eljárás, és úgy tudja, a helyiek egyre aggasztóbbnak látják a helyzetet, és tartanak a bűnözőktől.

Utóbbi félelmükkel kapcsolatosan egy helybéli elmondta, az incidens idejében több, a különben biztonságos környékre nem jellemző dolog is történt, és egy, az utcákat figyelő biztonsági szolgálat is eltűnt.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen