Bulvár

Los Angelesben nyugodhat Andy Vajna

Szülei és fiatalon elhunyt fia mellett, Los Angelesben temethetik el Andy Vajnát, erről azonban egyelőre nem született meg a végleges döntés.
Elhunyt Andy Vajna Életének 75. évében, hosszú betegség után budapesti otthonában elhunyt Andy Vajna, a magyar és a nemzetközi filmipar meghatározó alakja, filmproducer, a nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos. A felvétel 2017. február 7-én készült a Magyar Nemzeti Filmalap székházában tartott háttérbeszélgetésen. MTI/Balogh Zoltán

Andy Vajna özvegye, Vajna Tímea dönthet arról, hogy hol helyezik végső nyugalomra a közelmúltban elhunyt filmproducert, a gyász fájdalma miatt azonban az egykori hitves még nem tudott ebben a kérdésben dönteni – számol be róla a Blikk.

A lap felidézi, Andy Vajna az országból 1956-ban menekült el, s az Egyesült Államokban tett szert világhírnévre több ismert filmjével, miközben azonban szíve gyakran húzta haza. A döntését végül azt követően hozta meg arról, hogy Budapestre költözzön, hogy tizenkét éve Justin nevű, súlyos betegséggel küzdő fia elhunyt.

Bunyik Béla, Vajna egykori jó barátja a Blikknek elmondta, hogy a producert Los Angelesben minden Justinra emlékeztette, így inkább a magyar fővárosba költözött. Bunyik Béla egyúttal egykori barátjáról szólva elmondta, hogy nagyon erős karakternek tartotta, s ritkán fordult elő, hogy meghatódva látták őt.

„Szörnyű tragédia egy ilyen fiatal fiút elveszíteni, szerintem a levegőváltozás, hogy elment messzire, talán segített neki feloldani ezt a fájdalmat”

– tette hozzá.

A lap szerint jó esély van arra, hogy Andy Vajnát szülei és fia mellett helyezzék végső nyugalomra a Los Angeles-i Westwood Village temetőben, a végső döntést azonban erről Vajna Tímea hozhatja meg.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen