Bulvár

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger Budapesten, a Fiumei úti sírkertben mondhat beszédet Andy Vajna temetésén a Blikk szerint.
Arnold Schwarzenegger Arnold Schwarzenegger beszédet mond Andy Vajna temetésén (Forrás: Flickr / https://www.flickr.com/photos/gageskidmore/7588449480; CC BY-SA 2.0)

Arnold Schwarzenegger felkérésre beszédet mond Andy Vajna temetésén, s jelenleg úgy tudni, hogy valóban jelen is lesz a szertartáson – értesült a Blikk. A lap az elhunyt producer egy barátjától úgy tudja, hogy Schwarzenegger hamarosan Budapestre utazik, s azért is kérték fel őt arra, hogy mondjon beszédet a temetésen, mert Andy Vajnával nemcsak kollégák, hanem nagyon jó barátok is voltak majdnem harminc évig.

Maga Schwarzenegger többször meglátogatta Vajnát már Magyarországon is, és például tavaly ősszel is vendégeskedett nála. A Blikk felidézi, a sztár a halálhírről értesülve közösségi oldalán úgy emlékezett meg a producerről, mint nagyon jó barátjáról, s egyben Hollywood egyik forradalmasítójáról, aki ráadásul az egyik legnagylelkűbb ember volt, akit valaha csak ismert. Egyúttal együttérzését fejezte ki Andy Vajna családjával.

A lap hozzáteszi, az sem kizárt, hogy Andy Vajna egy másik közeli barátja, Antonio Banderas is részt vesz a temetésen.

A meghívottakról a Nemzeti Emlékhely és Kegyeleti Bizottság dönt, s emellett az ültetés meghatározása is a bizottság feladata.

A lapnak nyilatkozó protokollszakértő megjegyezte azt is, hogy mivel a ceremónián magas beosztású politikusok is részt vesznek, várhatóan már jóval a szertartás előtt biztosítják majd a környéket, és felügyelik a helyszínt. Amennyiben világsztárok is érkeznek, az ő védelmükről saját testőr gondoskodhat, ők ugyanakkor külön állami védelmet nem kapnak.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen