Bulvár

Kállay-Saunders András elárulta, miért nem vette még el Tolvai Renit

Kállay-Saunders András és Tolvai Reni a 2010-es Megasztár óta vannak együtt, és noha általában nem sokat beszélnek magánéletükről, most a Borsnak az énekes mégis elmondott néhány konkrétumot is arról, hogyan éreznek egymás iránt, s milyen tervek körvonalazódtak bennük a jövőre nézve.
Kállay-Saunders András Kállay-Saunders András (By Albin Olsson - Own work, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=32581774)

Kállay-Saunders András a Bors kérdésére válaszolva elmondta, hogy már majdnem nyolc éve vannak együtt Tolvai Renivel, akivel együtt élnek, úgy, „mintha házasok lennének”. Megjegyezte azt is, hogy tudja, a világ azt várja, hogy összeházasodjanak, aminek szerinte az az oka, hogy „így vagyunk nevelve”.

„A legtöbben késsel kenik a vajas kenyeret, pedig kanállal sokkal könnyebb. Sajnos sok minden belénk rögzült, és követjük a társadalmi elvárásokat. Ilyen a házasság is, pedig nem gondolom, hogy egy gyűrű bármin változtatna”

– érvelt az énekes, aki úgy hiszi, hogy két ember enélkül is szeretheti egymást egy életen át.

Mindamellett az énekes nem vetette el egészen a házasság ötletét, sőt, elárulta azt is, hogy ha erre megfogalmazódik bennük az igény, akkor valamiféle kreatív lánykéréssel tenné emlékezetessé mindezt.

A lapnak egyúttal elmondta, hogy a gyermekvállaláshoz sem érzi még elérkezettnek az időt, ugyanis úgy látja, hogy most még nem tudna olyan édesapa lenni, amilyen szeretne.

„Még futok az álmaim után, és nem lenne annyi időm, amennyit egy gyerek igényel”

– tette hozzá Kállay-Saunders András.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen