hirdetés
BROKKOLI
A káposzta fogyasztása csökkenti a bélrák kockázatát

A káposzta fogyasztása csökkenti a bélrák kockázatát

Egy speciális vegyület révén képesek csökkenteni bizonyos zöldségek, köztük a káposzta, a brokkoli és a kelkáposzta a bélrák kialakulásának kockázatát.

Egyre kevesebb hazai karfiollal, brokkolival és kelkáposztával találkozhatunk

Egyre kevesebb hazai karfiollal, brokkolival és kelkáposztával találkozhatunk

A klimatikus viszonyok változásával meglehet, hogy az elkövetkező években egyre kevésbé találkozunk majd hazai karfiollal, brokkolival és kelkáposztával, már eddig is 40 százalékkal csökkent a termőterület – írja a Magyar Idők.

hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen