hirdetés
FLASHMOB
#PutinShirtlessChallenge: мужчины с голым торсом пошли за Путиным по Сети

#PutinShirtlessChallenge: мужчины с голым торсом пошли за Путиным по Сети

#PutinShirtlessChallenge: a férfiak Putyin nyomán félmeztelen képeket osztanak meg magukról

15 августа Сеть взорвал хэштег #PutinShirtlessChallenge. Мужчины выкладывают фото как накачанных торсов, так и пивных животиков. Флешмоб запустил основатель "ВКонтакте" и Telegram Павел Дуров, опубликовав первую фотографию и хэштег в своем Instagram, передает канал "Россия 24". В подписи он призвал участников флешмоба соблюдать два правила: никакого фотошопа и никакого пампинга (техника для быстрой накачки мышц – прим.).

Hihetetlenül hangulatos flashmob a Bazilikánál

Hihetetlenül hangulatos flashmob a Bazilikánál

Ettől mindenkinek megjön a karácsonyi hangulata

Az Út Mosolyért Alapítvány adventi jótékonysági rendezvényének csúcspontjaként hazai sztárok énekelték közösen Leonard Cohan világhírű dalát, a Hallelujah-t a Bazilika előtt elterülő adventi vásárban.

A férjkérés is lehet menő

A férjkérés is lehet menő

Nem, nem egy meleg pár eljegyzéséről van szó, hanem, ha lehet egy még ritkább esetről: amikor a nő kéri meg a férfi kezét. Ez sokak szemében ciki lehet, de ha valaki úgy csinálja, mint ez a svéd hölgy, vagyis egy megkoreografált táncos flashmobbal egy téren, akkor abban semmi ciki nincs! Na jó, a térdre ereszkedés már lehet, hogy egy picit túlzás volt. A lényeg azonban a szerelem!

Leszbikus lányok csókolóztak a Könyvtár Klubban

Leszbikus lányok csókolóztak a Könyvtár Klubban

Az úgy kezdődött, hogy két csókolózó lányt elzavartak az ELTE Könyvtár Klubjából. A leszbikusok erre csók-flashmobot szerveztek, őket viszont ellentüntetők várták.

"Nem hagyjuk cserben Budapestet!" - BFZ flashmob

Zenés flashmobbal demonstrált a Budapesti Fesztiválzenekar szombaton a Vörösmarty téren, ami teljesen megtelt az esemény idejére. A tüntetést az után szervezték, hogy kiderült: a Fővárosi Önkormányzat idén 200 millió forinttal kevesebbel támogatja a zenekart, mint tavaly. Fischer Iván azt mondta, bennük nincs harag és nem fogják cserben hagyni a budapestieket. Hogy ezt megerősítsék a közgyűlés dolgozóinak is hoztak zenei meglepetést. Méghozzá Mozart Varázsfuvolájából Sarastro áriáját, amelyben arról énekel, hogy "itt nem ismerik a bosszút". Különféle zeneművekkel ajándékozták meg továbbá a gyerekeket, a nyugdíjasokat, a fiatalokat, a művészeket, a budapesti tanárokat és az egészségügyi dolgozókat is. Összefoglaló.

hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen