INFORMÁCIÓ
A pletyka, mint információ káros vagy előnyös?

A pletyka, mint információ káros vagy előnyös?

A pletyka története egyidős az emberiséggel, már az őskorban is jelen volt valamilyen szinten. Hiszen nagyban hozzájárult az ember történetének evolúciós fejlődéséhez a környezettel való információcsere. Hiszen voltak, akik olyan képességekkel rendelkeztek, amit ma inkább karizmának hívunk, mivel könnyedén befolyásolták az emberek hangulatát, gondolkodását és egyéb viselkedéseit.

Lépésről lépésre, de haladunk az okosvárosok irányába

Lépésről lépésre, de haladunk az okosvárosok irányába

Nem elég azt mondani, hogy van Wi-Fi mindenütt egy városban, és akkor az már "okos". Az a fő kérdés, hogy milyen szolgáltatások vannak a digitális kapcsolatok mögött, amely mind a polgároknak és mind a városvezetésnek előnyöket biztosít. A legjobb, ha személyre szabott előnyöket.

Elindult az egységes MÁV-Volán menetrendi kereső

Elindult az egységes MÁV-Volán menetrendi kereső

A MÁV-Start Zrt. és a Volán Egyesülés tavalyi együttműködési megállapodása alapján elindult a vasúti és közúti menetrendet tartalmazó MÁV-Volán integrált menetrendi kereső - közölte a Volán Egyesülés pénteken az MTI-vel.

Минобороны РФ: получить информацию с

Минобороны РФ: получить информацию с "черного ящика" сбитого в Сирии Су-24 пока невозможно

Lehetetlen információkhoz jutni a lelőtt Szu-24-es vadászbombázó fekete dobozából

Специалисты, исследовавшие бортовой самописец сбитого турецкими ВВС над Сирией российского самолета Су-24М, установили, что 13 из 16 микросхем "черного ящика" разрушены, а остальные имеют повреждения.

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen