KOZMETIKUM
Bababőrre, természetesen

Bababőrre, természetesen

Míg táplálkozás tekintetében az első 1000 nap a létfontosságú, addig az idegrendszer kialakulásában és bőrápolás esetén az első egy év a meghatározó. Ebben az időszakban a kisbaba bőre rendkívül érzékeny és sérülékeny, elég a legkisebb irritáló tényező és már fel is borult a rend.

Neue Hanf-Kosmetika:

Neue Hanf-Kosmetika: "Du riechst nach Hippie"

Új kender-kozmetikumok: "A szagod olyan, akár egy hippié"

Kosmetika mit Hanf haftet ein Kiffer-Öko-Image an, doch langsam sickern sie in den Mainstream. Wlada Kolosowa hat ein paar Produkte getestet und sich gefragt: Macht Cannabiscreme eigentlich breit?

Annyira természetes ez a testápoló, hogy még ki is csírázik

Annyira természetes ez a testápoló, hogy még ki is csírázik

A Lush nevű kozmetikai márka olyan terméket dobott a piacra még korábban, amelyben babszemek vannak. Mindez még nem is lenne különös, ám az már igen, hogy néhányan arról számolnak be mostanság a közösségi oldalakon, hogy a testvaj kicsírázott.

Bőrápolás 50-en túl

Bőrápolás 50-en túl

Sosem szabad elfelejteni, hogy idősebb korban nem az a cél, hogy bőrünk úgy nézzen ki, mint amikor 20 évesek voltunk, hiszen az egyáltalán nem lenne természetes. Ám ez nem jelenti azt, hogy 50 évesen már nem is lehet valaki dögös és csinos.

Milyen kozmetikumokra van szüksége bőrünknek?

Milyen kozmetikumokra van szüksége bőrünknek?

Erre a kérdésre nem lehet addig egyértelmű választ kapni, amíg tisztában nem vagyunk néhány fontos információval. Ilyen például az életkor, a bőr típusa, illetve a további egyéni igények.

Többet költöttünk kozmetikumokra és vegyi árukra, mint korábban

Többet költöttünk kozmetikumokra és vegyi árukra, mint korábban

A Nielsen felmérése alapján, a 2015-ös évben többet költöttek a magyarok vegyi árukra és kozmetikai szerekre, mint amennyit egy évvel korábban. Ez azonban nem azt jelenti, hogy több zsebkendőt, mosóport vagy akár tusfürdőt vásároltunk volna, hanem sokkal inkább azt, hogy a lakosság előtérbe helyezte a drágább, jobb minőségű termékeket.

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen