hirdetés
SZALONNA
Kis mértékben növelheti a mellrák kockázatát a nőknél a sok szalonna és kolbász fogyasztása

Kis mértékben növelheti a mellrák kockázatát a nőknél a sok szalonna és kolbász fogyasztása

Kis mértékben növelheti a mellrák kialakulásának kockázatát a nőknél, ha rendszeresen esznek feldolgozott húsfélét, például szalonnát és kolbászt - állapította meg egy új kutatás, amely elemzéséhez több mint egymillió nő adatait használta fel.

Magyar főzési hagyományok, amikre mások rácsodálkoznak

Magyar főzési hagyományok, amikre mások rácsodálkoznak

Nekünk természetesen már fel sem tűnik, ám más külföldi országok bizony rácsodálkoznak, néhány magyar főzési szokásra, hozzávalóra. Míg nekünk, magyaroknak természetes, hogy mindent jól megpaprikázunk, megzsírozunk, vagy éppen túrót eszünk édesség formájában, addig ezt a világ többi részén elég fura szemmel nézik.

hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen