hirdetés
Életmód

Furcsa, vagy inkább remek ötlet a csokis sajt?

A csoki és a sajt sokak kedvencei, viszont együtt már annál megosztóbb jelenség lehetnek... Ausztráliában a csokoládés kéksajtnak máris akadnak rajongói – mások azonban inkább kerülik az ételt.
Csokis sajt Csokis sajt (Forrás: dailymail.co.uk)
hirdetés

A DailyMail szerint egy melbourne-i, Curds and Whey nevű sajtkereskedő ötlete volt, hogy Európából csokoládés sajtot importáljon, majd adjon el az ausztrál városban. A különlges terméket a helyi Queen Victoria Marketben vásárolhatják meg azok, akik kíváncsiak a szokatlan párosításra.

A sajtkészítők a kéksajtot csokoládélikőrben érlelik, majd pedig kakaóporral vonják be, és végezetül, a teljes ízhatás kedvéért még csokidarabokat is tesznek a tetejére. Bár csokoládés sajt eddig is létezett, most először lehet ilyet kapni Ausztráliában.

Csokis sajtEgyesek szerint remek ötlet (Forrás: dailymail.co.uk)

A sajt megérkezéséről a sajtkereskedő egy bejegyzést is megosztott az Instagram oldalán, amelyet azonnal felfedeztek maguknak a sajtkedvelő követőik is. Egyesek ugyan furcsa ötletnek vélték a csoki és sajt keresztezését, mások azonnal ki akarják próbálni.

Az ausztráloknak mostanában elég sokféle új ízkombinációval van lehetőségük megbarátkozni, nemrég például a Coca-Cola hozta el nekik a limitált kiadású, kifejezetten nekik szánt, nyári gyömbéres kóláját.

Csokoládés kéksajtEgyelőre azért nem aratott osztatlan sikert (Forrás: dailymail.co.uk)Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen